GÜNDEM

Kerimcan Durmaz'dan yeni bir rezillik! Yaşlılara ‘Geberin’ deyip sokakta dans etti

Müstehcen paylaşımlar nedeniyle mahkemelik olan Kerimcan Durmaz bir skandala daha imza attı. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan yaşlılara 'Geberin' diye bağırdı.

Kerimcan Durmaz'dan sosyal medyada büyük tepki alan paylaşım!  Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan yaşlılara 'Geberin hepiniz' diye bağırıp sokağa çıkıp dans etti. Görüntüleri paylaşan Kerimcan Durmaz'a büyük tepki yağdı..

Koronavirüs salgının önlemek amacıyla 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara 'sokağa çıkma yasağı' uygulanırken, Kerimcan Durmaz'ın yaşlıları hedef alan sert sözleri tepki çekti.

"ÇIKIN DIŞARI GEBERİN HEPİNİZ"

Kerimcan Durmaz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, önce yaşlılara "Çıkın dışarı, geberin hepiniz! Fazlalığınız gebersin, biz devam edelim gençler olarak. Bunu mu istiyorsunuz? Defolun geberin!" diye seslendi.. Durmaz sonra da sokakta arabanın üzerinde arkadaşıyla twerk yapıp dans etti.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kerimcan Durmaz'ın söz konusu görüntüleri kısa sürede sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gündem oldu. Çok sayıda kişi Durmaz'a tepki gösterdi.