GÜNDEM

Kızılay Başkanı'ndan Fetö'cü müsün sorusuna cevap

Habertürk'e konuk olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Veyis Ateş'in "Siz Fetullah'çı mısınız?" sorusuna bakın nasıl cevap verdi.

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık tartışmaların odağındaki isimlerden biri oldu.

Hakkında birçok iddia ortaya atılan Kerem Kınık'ın 2012 yılında FETÖ elebaşı Gülen'in fotoğrafını paylaştığı gündeme getirildi.

Veyis Ateş, Habertürk canlı yayınında konuk ettiği Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tartışılan tüm konuları sordu.

VEYİS ATEŞ'TEN "FETÖ'CÜ MÜSÜNÜZ?" SORUSU

Gazeteci Ateş, programda Kerem Kınık'a "Sosyal medyada, sizin 2000'li yıllarda FETÖ liderine övgü dolu mesajlarınız üzerinden eleştiriler, tepkiler var. Kestirmeden soruyorum. FETÖ'cü müsünüz?" diye sordu.

HİÇ ALAKAM OLMADI

Krem Kınık bu soruya şu cevabı verdi:

"Hayatımda ne aklımı ne incımı ne değerlerimi bir Allah'ın kulune teslim etmedim. Beni tanıyanlar tanır. "Fetullah Gülen 2 saat sonra" diye bir tweetim  var. Fetullah Gülen ile hiç görüşmedim, hayatımda karşılaşmadım. Tam o tweeti attığım dönemde, Kızılay gibi bir kurumun başında da değildim. Sivil bir insandım. Öldüğüne dair söylence çıkmıştı. Ben de Emre Uslu'nun tweetinde o saati paylaşarak Fetullah Gülen 2 saat önce öldü dedim. FETÖ'cü olan biri Fetullah Gülen'den ismiyle bahsedemez ismini anamaz.

OĞLUM 15 TEMMUZ'DA GAZİ OLDU

15 Temmuz darbe gecesinde saat 21.30'da ve ondan sonraki süreçlerde, benim Twitter hesabıma girsinler, benim nerede olduğuma baksınlar. 15 Temmuz'da korunması gereken en büyük değer Cumhurbaşkanı'mızdı. Ailemin tamamını Atatürk Havalimanı'na çağırdım, oğlum Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçerken yaralandı, gazi oldu."