GÜNDEM

Mübariz Mansimov'la ilgili iddianame şoke etti

Türk vatandaşı olduktan sonra bütün yatırımlarını Türkiye'ye yapan ünlü iş insanı Mübariz Mansimov'la ilgili iddialar havada uçuşuyor. Hadi Özışık ile Süleyman Özışık, Perde Arkası'nda Mansimov'la ilgili FETÖ soruşturmasının detayları ile ilgili konuştu. Özışık kardeşlerin yaptığı açıklamalar çok çarpıcı...

Ünlü iş insanı Mübariz Mansimov'la ilgili iddialar havada uçuşuyor. Mansimov'la ilgili FETÖ soruşturması nihayet davaya dönüştü. Savcılık iddianamesini yazdı, dava 15 Eylül'de görülecek.

Hadi Özışık ile Süleyman Özışık, Perde Arkası'nda Mansimov'la ilgili FETÖ soruşturmasını konuştu. Yayında Mübariz Mansimov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektubu da paylaşan Özışık kardeşler önemli açıklamalar yaptı.

Mansimov neden aylardır cezaevinde yatıyor? Gerçek suçu ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Berat Albayrak'ın isimleri bu davada neden kullanılıyor? Mansimov'la ilgili FETÖ suçlamasında bulunan tanıklar kimdir? Azeri iş insanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a neden mektup yazdı? Hangi iş insanlarıyla Amerika'ya gitti. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen kendisine ne hediye etti? Ya da böyle bir hediye verildi mi?