GÜNDEM

Murat Çiçek'ten Sevda Noyan'a tam destek: Yüzde yüz katılıyorum

Gazeteci Murat Çiçek, Sevda Noyan'ın Ülke TV'de çok tartışılan sözlerini hatırlattı ve Noyan'la aynı fikirde olduğunu ifade etti.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün programında, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" diyen Sevda Noyan'ın sözleri büyük tepki çekti.

Noyan'ın o açıklamaları büyük tepki çekti. 24 TV’e yayınlanan Günün Manşeti isimli programda Murat Çiçek, Hikmet Genç ile birlikte gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu programda Noyan'ın açıklamalarına ilişkin yorumda bulundu ve "Aynı fikirdeyim yüzde yüz haklı destek veriyorum." dedi

Çiçek'in açıklamaları şu şekilde:

DESTEK VERİYORUM

Aynı fikirde olduğumu söylemek için aldım bunu. Buradan Komşusunu katletmek istiyorlarla aldılar yürüdüler.Bu FETÖ ve FETÖ zihniyetinin ona yardım ve yataklık edenin temek amaçlarından biri budur. Mevzuyu gargaraya getirmek. Buna Bülent Arınç da dahil olmuş. Onu 65 yaş üzeri olduğu için kendi haline bırakıyoruz onu. Hikaye şu 15 Temmuz'un benzerini yapmayı planlarsanız 15 Temmuz'daki karar hafif, naif olmayacağımızı bu hareketin karşılığını ağır şekilde göreceğinizi deklare ediyorum diyor Sevda Noyan. Aynı fikirdeyim yüzde yüz haklı destek veriyorum.

BİZİM MAHALLENİN EZİKLERİ DE ORTAYA ÇIKTI

Bizim mahallenin ezikleri de ortaya çıktı. Dışarıdakilere alıştık da içeridekilere sözüm olsun diye Bülent Arınç üzerinden söylüyorum. CHP'nin, HDP'nin nasıl PKK'sı varsa 'CHP'nin de silahlı milis gücü olmalıdır' diyen zihniyete laf söylemeyen bizim içimizdeki ezikler 'Darbe olursa şunu yaparım' diyene şöyle söylemeseydiniz keşke...