GÜNDEM

Portakal, İBB'de küfür eden İmamoğlu'na sert tepki gösterdi

Fox ana haber sunucu Fatih Portakal, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İBB Meclisi'nde AK Partili üyeye küfür etmesine sert tepki gösterdi.

İBB Meclisinde AK Partili üyeye küfür eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğluna bir eleştiri de seçim döneminde pr yapan Fatih Portakal'dan geldi.

Portakal haber bülteninde, "Çok zor günler geçiriyor olabilir evet. İmkansızlıklar içinde şehri yönetiyor olabilir. Elazığ depreminden sonraki deprem olayı etkilemiş olabilir sayın İmamoğlu'nu. Zamlar konusundan belki çok fazla yükleniliyordur belki ama... Bu kabul edilebilecek bir şey değildir. Neticede kimse kimseye hakaret edemez. Öyle bir hakkı da yok. Hele hele siyasetcilerin. İnsanların farklı bir gözle baktıkları İmamoğlu profiline aykırı bir davranıştır. Umarım bu son olur... İnsanlar öfkelerini kontrol etmek zorunda. Hiçbir insan küfürü hak etmez." siteminde bulundu.

"İNSAFSIZCA ZAM YAPIYORSUNUZ"

Haber arasında Ekrem İmamoğlu'nun ulaşıma yaptığı zamları değerlendirken Portakal, "Gelen iktidar da olsa yerel merkez de olsa belediyeler de olsa maalesef zam yapıyorlar. Gidişat da bu yönde zam yapılması yönünde. Açıkların bir şekilde kapatılması gerekiyor. Ama insafsızca zam yapıyorsunuz. Gerçekten  de insafsızca zam yapıyorsunuz. İBB'nin açıklamasına baktığımız zaman İstanbul'da yaşayıp adalara gittiğiniz zaman kendini turist olarak görüyorsunuz. Bizler bu zamlarla yaşamak zorunda mıyız? Gördüğümüz kadarıyla ekonomimiz de bu durumda. Evet bu zamlarla yaşamak zorundayız. Sağdan olmuş soldan olmuş hiç fark etmiyor. Açıklar maalesef çok fazla. Maalesef de bunun faturasını ödeyen biz yurttaşlar oluyoruz." serzenişinde bulunmuştu 

İLK ZAM HABERİNDE İMAMOĞLU'NA SEÇİM VAADİNİ HATIRLAMIŞTI

Resmi Twitter adresinden açıklamalarda bulunun Fatih Portakal, "İstanbul ulaşımı %35 zamlandı. Biri sagdan vuruyor, digeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslinda bu kez de cikip gerekcelerini anlatmasi gerekir." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri