GÜNDEM

Rögar kapağını elleriyle açan polis memuru konuştu!

İstanbul'da Pendik Aydınlı Yolu Caddesi'nde tıkanan rögarı trafik polisi elleriyle açan polisin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Rögarı açan polis memuru o anları anlattı.

İstanbul'u dün etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle İstanbul-Pendik'te bulunan bir cadde sular altında kaldı. Suların çekilmesi için bir polis memurunun elleriyle rögarı temizleme görüntüleri ise sosyal medyada ilgi odağı oldu.

"5 kadar rögarı ellerimle temizledim, sular çekilince trafik normale döndü"
Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği'nde görevli 3 çocuk babası polis memuru Ömer Gürbüz o anları DHA'ya anlattı. Gürbüz, "Cuma namazı tedbirleri nedeniyle burada bulunuyorduk. Aniden yağmur başladı. Şiddetli yağış nedeniyle bu caddede su birikintisi oluştu. Yanında küçük bir çocuk bulunan kadın sürücünün otomobili alçak olduğu için kaldı. Gerisinde de trafik oluştuğu için geri de gidemiyordu. O an yolda bulunan suları çekmek için caddede bulunan 5 kadar rögarı ellerimle temizledim. Sonra iki genç arkadaşımız da bana yardım etti. Sular çekilince de trafik normale döndü" dedi.

BİR VATANDAŞ ÇEKMİŞ

Polis memuru Ömer Gürbüz, "O anlarda ise bir vatandaş cep telefonundan çekmiş. Benim haberim yoktu. Sosyal medyada gördüm" diye konuştu. Rögar açmada polise yardım eden gençler ise, "Polis memurunu rögar temizlediğini görünce şaşırdık. Sonra da yanına giderek yardım ettik" dediler.