GÜNDEM

Selçuk Bayraktar'a yapılanlar Aselsan cinayetlerini hatırlattı

Son günlerde CHPliler, İHA ve SİHA'ların mimarı Selçuk Bayraktar'ı hedef haline getirerek eleştirmeye başladı. Gazeteci Mehmet Özışık, Aselsan cinayetlerini hatırlatarak Selçuk Bayraktar'a destek verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Selçuk Bayraktar'ın başkanı olduğu T3 Vakfı'nın İBB'den 41 milyon değerinde destek aldığı iftirasını ortaya atmıştı. Günlerdir eleştirilen Selçuk Bayraktar için Gazeteci Mehmet Özışık ''Selçuk Bayraktar bugün Kemal Kılıçtaroğlu'nun damadı olmuş olsaydı Mustafa Kemal Atatürk'ün yanına onunda heykelini yaparlardı. Tek suçu CHPli olmamak'' diyerek Bayraktar'a destek verdi.

ZAMANIMI ÇALDI DİYE MAHKEMEYE VERİRİM
Mehmet Özışık CHPliler tarafından hedef haline gelen Selçuk Bayrak için ''Son iki günün dündemi Selçuk Bayraktar. CHPliler çıkıp ağzına geleni söylüyor adama. Onlar söylerler zaten. Benim şaşırdığım Selçuk Bayraktar'ın onlara cevap veriyor olması. Ben yerinde olsam gider Veli Ağababa'yı mahkemeye veririm zamanımı çaldı diye. Başkada hiçbirşey yapmam'' dedi. 

ÖZIŞIK ASELSAN CİNAYETLERİNİ HATIRLATTI

Gazeteci Mehmet Özışık Selçuk Bayraktar'a yapılanların Aselsan cinayeterini hatırlattığını söyleyerek ''Bizim Selçuk Bayraktar'a gelene kadar ne mühendislerimiz var. Unutanlar için hatırlatayım. 1975 senesinde Aselsan'ı kurdular o tarihten sonra orda çok güzel çok ciddi insanlar yetişti. Biz niye farketmedik farketmez olurmuyuz bizimle beraber farkeden namussuz şerefsizler de vardı'' dedi.

MEHMET ÖZIŞIK'IN VİDEOSUNUN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN