GÜNDEM

Süleyman Özışık ağır konuştu

Süleyman Özışık, Habertürk programına konuk olarak katılan Barış Yarkadaş'ın sarfettiği sözler için sert konuştu.

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu 'Dinamit' programına konuk olan Süleyman Özışık bir başka televisyon programında, "Türkiye ABD aracılığıyla PKK ile masaya oturdu" diyen Barış Yarkadaş'a ağır ifadelerle yüklendi.

PKK İLE MASAYA OTURAN SİZSİNİZ

Özışık Barış Yarkadaş'ın yorumu ile ilgili düşüncesi sorulduğunda şunları söyledi:

"Hemşehrim olarak utandırdı beni. Çirkin bir yorum. Türkiye'nin terör örgütleriyle
masaya oturmasını konuşuyorsak, HDP üzerinden kimlerin PKK ile görüştüğünü, kimlerin HDP ile Kandil'den gelen talimat doğrultusunda masaya oturduğunu ve ittifak yaptığını, kimlerin HDP ve PKK ile "Kan kardeşliği" olduğunu Türkiye çok iyi biliyor.

Türkiye eğer PKK ile masaya oturmuş olsaydı 700 küsür tane leş var ortada, bunları toprağın  altına gömmezdi.  Türkiye şu anda bütün dünyanın desteklediği  bir terör örgütüne vuruyor. O terör örgütüne vururken Allah'ın işine bakın Amerika diyor ki 'Vurmayın sizinle bir anlaşma imzalayalım.' Böyle ucube bir durumun içindeyiz.

Biz de Amerika'ya, "Madem öyle, yıllardır beslediğin teröristleri al buradan defol git diyoruz' Amerika da alıyor teröristlerini gidiyor. Bunu "Türkiye Amerika üzerinden teröristlerle masaya oturdu diye yorumlamak için kafa tası içinde zerre kadar bıngıldak olmaması lazım."

Yorumlar