GÜNDEM

Süleyman Özışık'ın başlattığı #MilliHesaplarYanyana kampanyası Türkiye'nin gündeminde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında sosyal medya uyarısı yapmıştı. Bu çağrı üzerine harekete geçen Gazeteci yazar Süleyman Özışık twitterda #MilliHesaplarYanyana kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın (MYK) toplantısında “Özellikle bu tarz konularda birlikte hareket etmeliyiz. Sosyal medyada yapılan propagandalara karşı da birlik olmalıyız” talimatını verdi. Erdoğan'ın sosyal medya uyarısı yapmasının ardından Gazeteci yazar Süleyman Özışık DHKP-Cli teröristlerin operasyonuna karşı harekete geçti. 

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE

3 gün önce Süleyman Özışık'ın başlattığı kampanya Twitter'da hem Dünyanın hem Türkiye'nin gündemine oturdu. #MilliHesaplarYanyana tagı altında oluşturulan twitler 700 bini aştı. 

KAMPANYAYI BAŞLATMA NEDENİ
Twitterdan bir video yayınlayan Süleyman Özışık ''DHKP-Cli teröristler telegram üzerinden bir operasyon çekiyor. Sözüm ona bizi twitter genel merkezine yalan yanlış bilgilerle şikayet edip hesaplarımızı dondurmaya çalışacak. Takipçisi az olanlar bunlardan en çok etkilenen kesim. Twitter takipçisinin az olmasına bakıyor ve birkaç gün yada birkaç saat engelliyor. O zaman gelin şunu yapalım. 1 olan hesabı 1000 yapalım. 1000 olan hesabı 10 bin 20 bin yapalım. Hakikaten bomba gibi girdik. Herkes birbirini takip etmeye başladı'' diyerek bu kampanyayı başlatma sebebini de anlattı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA SÜLEYMAN ÖZIŞIK'IN BAŞLATTIĞI KAMPANYAYA DESTEK MESAJLARI

Yorumlar 4 Yorum