GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan nokta tespiti tahmin

Rahmi Turan 'Saray'a giden CHP'li yazısının kaynağı Talat Atilla olduğunu açıklamasının ardından Nethaber Genel Müdürü ve Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın attığı nokta tespiti tweet sosyal medyada gündem oldu.

Rahmi Turan'ın 'Saray'a giden CHP'li' başlıklı yazısıyla başlayan polemik ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. CHP ve hükümet kanatından açıklamalar peş peşe gelmişti. 

CHP kanadından ilk açıklama Muharrem İnce'den gelmişti. İnce, bu kişi kimse bulup çıkartılsın serzenişinde bulunmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı canlı yayında Saray'a giden CHP'li biliyor açıklamasıyla harlanan tartışma yeni bir boyut kazanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da görüşmeyi ıspatlaması halinde makamını bırakacağının resti çekmişti.

Saray'a gittiği iddia edilen isim merak konusu olurken Rahmi Turan sessizliğini bozdu ve o ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. Rahmi Turan kaynağımı söylemem ama bana bu şekilde aktardılar söyleminde bulunmuştu.

"MUHARREM İNCE'Yİ BİR DEĞİL İKİ KİŞİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR"

Rahmi Turan'ın açıklamasının ardında gün gece Nethaber Genel Müdürü ve Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın nokta tespiti attığı tweet bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konularının arasına girdi. Usta isim, "Muharrem İnce'yi bitirmeye çalışan kaynak bir değil iki kişi. Biri Ankara'dan Kemal Kılıçdaroğlu. Diğeri de Kılıçdaroğlu'nun kendisinden sonra koltuğu bırakmaya çalıştığı İstanbul'daki prensi... Necati Özkan'ın Muharrem İnce'yi hedef olan twitini hatırlatırım!" yorumunda bulunmuştu.

Baskılara dayanamayan Rahmi Turan haber kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu duyurdu. Rahmi Turan'ın açıklamasının ardından gözler Talat Atilla'ya çevrilirken, Atilla'nın yaptığı açıklamada haberi Kılıçdaroğlu'na doğrulattım çıkışı akıllara Süleyman Özışık'ın bir gün önce attığı tweeti getirdi.

Talat Atilla'nın açıklamasının ardından bir tweet daha atan Özışık, "Ulan dün gece " Kaynak Kılıçdaroğlu" diye dalga geçmiştim. Talat Atilla ciddi ciddi "Haberi Kemal Kılıçdaroğlu'na doğrulattıktan sonra yazdım" diyerek kaynağının CHP lideri olduğunu açıkladı iyi mi" ifadelerini kullandı.

Süleyman Özışık'ın tweetinin altına gelen bazı yorumlar ise şöyle

Yorumlar 2 Yorum