GÜNDEM

Süleyman Özışık'tan tokat gibi sözler! Didim Belediyesi'nde yaşanan tecavüzü hatırlatarak CHP cenahını fena vurdu

Habertürk'te yayınlanan programa konuk olan Nethaner Genel Müdürü ve Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık canlı yayında CHPliler'e ateş püskürdü..

Habertürk'te yayınlanan programa konuk olan Nethaber Genel Müdürü ve Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık Cüppeli Ahmet Hocanın Selefi Dernekleri ile ilgili ortaya atmış olduğu ''Silahlanıyoruz'' iddiası üzerine ''Dernekleri ve Cemaatleri kapatalım'' diyen Doktor Ali Haydar Fırat'a cevap verdi.

Süleyman Özışık bu ülkede yaşanan tecavüz olayları için çifte standart uygulandığını örneklerle ortaya koydu.

Bugüne kadar Ensar Vakfı'nda yaşanan rezalet ve Uşşaki Tarikatı lideri tartışılırken Chplileri topa tutan Süleyman Özışık ''Biz kendi mahallemizde yaşanan rezaletleri gün yüzüne çıkarıp gerekirse bir kaç defa müebbet hapis cezası almaları hususunda kendimizi ortaya koyuyoruz.

Ancak tecavüz gibi suçlara karışan kişiler diğer mahallede olunca CHP başta olmak üzere diğer mahalledekiler nedense sus pus oluyorlar. Başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun akrabası olmak üzere karara bağlanan 19 CHPli tecavüzcü için kimse sesini çıkarmıyor.

5 sene önce meydana gelen Ensar Vakfı'ndaki skandala ismi karışan şahıs ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasına rağmen her defasında olayı gündeme getiren CHP'liler ve CHP yandaşları Didim Belediye Başkanını neden gündeme getirmiyorlar? Başkanın, başka yardımcısının, meclis üyelerinin toplu tecavüz, alı koyma, şantaj uyuşturucu iddiaları karşısında tek kelime söylememelerinin neye bağlıyorsunuz?'' dedi..

Süleyman Özışık'ın bu çıkışı programda adeta buz havası estirdi. Program moderatörü apar topar reklama girdi..