GÜNDEM

TFF yeni plan belirledi! Süper Lig ne zaman başlayacak?

Koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'de liglere zorunlu olarak ara verilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu ise ligi yeniden başlatmak için hazırlıklarını sürdüyor. Peki Süper Lig ne zaman başlayacak? İşte son gelişmeler..

Nihat Özdemir yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in tahmini olarak paylaştığı tarihten daha önce ligi başlatma hazırlığı yaptığı gündemde. Peki Süper Lig ne zaman başlayacak? Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in verdiği tarihten daha mı erken başlayacak? 

Kulüpler Birliği, geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantı sonrası ligleri 12 Haziran’da başlatmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

TFF'NİN YENİ PLANI '5 HAZİRAN' İDDİASI

İddialara göre TFF yönetimi yeni bir plan belirledi. TFF, ligleri şartların el vermesi durumunda 5 Haziran’da seyircisiz oynatmayı düşünüyor. Hafta içerisinde de maçlar oynanacak. Statlarda ise mümkün olduğunca az sayıda personel çalışacak. Takımlar bu durumda mayıs ayı içerisinde çalışmalara başlayacak. Son karar Bilim Kurulu ile yapılacak toplantı sonrası verilecek.

Yorumlar
Günün Manşetleri