GÜNDEM

Türkiye'deki koronavirüslü vaka sayısı 18'e yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama ile Türkiye'de görülen koronavirüs vaka sayısının 18'e yükseldiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs vaka sayısının arttığını açıkladı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, açıklanan ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki 2 kişide daha koronavirüs tespit edildiğini belirterek, Avrupa'dan gelen 7, Amerika'dan gelen 3 vakanın bulunduğunu ifade etti.

VAKA SAYISI 18'E YÜKSELDİ

Bakan Koca Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada "Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki 2 kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri