MAGAZİN

Şanlıurfa Belediyesi'nden skandal! Alişan ve Demet Akalın geldi korona yasakları unutuldu

Şarkıcı Demet Akalın ve Alişan Şanlıurfa Belediyesi'nin konuğu oldu. İki sanatçı için koronavirüs yasakları delindi. Restoran açıldı, maskeler ihmal edildi. Demet Akalın o anları sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayında görüntüledi.

Şanlıurfa Belediyesi şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için tüm Türkiye'de uygulanan koronavirüs yasağını deldi. Akalın ve Alişan için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı. İkilinin restoranda yemek yediği anları şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştı.

RESTORANDAN ÇIKIP SIRA GECESİNE GİTTİLER

Alevli kebap tepsisinin önünde tesisin sorumlusu ile Demet Akalın arasında ilginç de bir diyalog yaşandı. Demet Akalın 'Buradan nereye gidiyoruz?" diye sorunca, görevlinin "Kızılkoyun'a gidiyoruz, size orda sıra gecesi düzenleyeceğiz. Çiğ köfte, künefe ikram edeceğiz" sözleri dikkat çekti. 

RESTORANLARDA YEMEK SERVİSİ YASAK!

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri sadece paket servis olarak hizmet verebiliyor. Restoranlarda müşterilere masalarda servis yapılması yasak...