MAGAZİN

Survivor Aşkım elenirken yaptığıyla sevenlerini üzdü! Survivor SMS sıralaması belli oldu

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor yarışmasının dünkü bölümünde iletişim ödülü oyunu ve eleme konseyi heyecanı seyircilere büyük heyecan yaşattı. Survivor Aşkım elenirken yaptığıyla sevenlerini üzdü. Survivor SMS sıralamasında şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı.

Survivor'da her hafta bir yarışmacı adaya veda ediyor. Seyirciler 67.bölümde kimin elendiğini öğrenmek için ekran başına kilitlendi. Survivor'da yeni getirilen kural gereği bu hafta iki dokunulmazlık oyunun ikisini de aynı takım kazanamadığı için ünlüler ve gönüllüler takımından eleme adayları çıktı. Bu hafta bir yarışmacı adaya veda etti. 

SURVİVOR'DA SMS OYLAMASINDA EN ÇOK OY KİME GELDİ?

Survivor 2020'de bu hafta SMS oylamasının sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. Gönüllüler takımından Barış ve Ardahan en yüksek oy alan iki isim oldu. 

ÜNLÜLERDE MERT ÖCAL RÜZGARI ESİYOR

Ünlüler takımında en çok oy alan isimler ise Mert ve Ersin oldu. Böylece ünlülerden Mert'in eleme adaylığı düştü. Mert ve Ersin'in ardından ise en yüksek oyu alan Aycan Yanaç oldu.

İŞTE SURVİVOR'UN SON BÖLÜMDEKİ ELEME ADAYLARI 

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Berkan ilk eleme adayı oldu. Ünlüler takımında SMS sıralamasında en yüksek oyları alan isimler Mert Öcal, Ersin Korkut ve Aycan Yanaç oldu. Ünlülerden Mert'in en çok oy alan iki isimden biri olması nedeniyle eleme adaylığı düştü.