MEDYA

Hadi Özışık'ın Berhan Şimşek'e sorusu geceye damga vurdu!

Habertürk ekranlarında 'Nedir ne değildir' programına konuk olan Gazeteci Hadi Özışık ve Milletvekili Berhan Şİmşek arasında tansiyon yükseldi.

Habertürk ekranlarında Nedir ne değildir programına konuk olan Gazeteci Hadi Özışık ve Milletvekili Berhan Şİmşek arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Programda söz alan Berhan Şimşek "Hakkını teslim edelim ki AK Parti 2007 yılına kadar ekonomide, özgürlüklerde ve daha pek çok konuda çok güzel işler yaptı" diye itirafta bulundu.

Hadi Özışık bu itiraf üzerine lafı alarak, "O dönemde madem ekonomi iyiydi, madem demokraside güzel işler yapılıyordu. Peki o dönemde niye 'Ordu Göreve' Pankartı taşıyordunuz, niye 'Cumhuriyet mitingleri' yapıyordunuz" sorusunu yöneltti.

ALÇAKLIK YAPMIŞTIR

Berhan Şimşek "O pankartları kim taşıdıysa halt etmiştir" dedi. Özışık bunun üzerine tekrar söz alarak, "Çok teşekkür ederim. O mitingleri yapan kişi şu anda CHP Genel Başkan Yardımcısı görevini yürüten Tuncay Özkan'dı" dedi. 

Hadi özışık aynı satırın içinde Mustafa Balbay'a dönerek, "Madem AK Parti o kadar iyiydi. Niye Genç Subaylar Rahatsız manşeti atıyordun?" diye sordu. 

CHP 22. Dönem Milletvekili olan Balbay "gündemin dışına çıkıyoruz" diye yorum yapmakla yetindi ve konuyu kapatmaya çalıştı.

Balbay daha sonra yklaşık 15 dakika boyunca "Genç Subaylar rahatsız" haberini neden yaptığını anlatmaya çalıştı. 

TUNCAY ÖZKAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Silivri Cezaevinde'yken rahmetli Necmettin Erbakan'ın kendisine ulaştığını ve nasıl yardım edebileceğini sorduğunu söyledi. "Karanlık günlerimin dostlarından biri Sayın Necmettin Erbakan'dır" diyen Özkan, "Partisinin kadın ve gençlik kollarından binlerce mektup aldım. Cumhuriyet mitingleri sırasında, o insanları kızdırdığımı, korkuttuğumu o mektuplardan öğrendim, hepsinden özür dilerim diye karşılık yazdım" dedi.