MEDYA

Ömür Gedik'ten Can Yaman'ın ahlaksız teklifine destek

Hürriyet yazarı Ömür Gedik'ten Can Yaman'ın İspanya'daki skandal sözlerine moral ve destek geldi. Ömür Gedik, "Arka odaya geçme imkânı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınların" bile Can Yaman'ı eleştirdiğini yazdı.

 İspanya'da bir kadın hayranına verdiği cevapla dikkat çeken oyuncu Can Yaman'a, Hürriyet yazarı Ömür Gedik'ten moral ve destek geldi.

Bugünkü köşe yazısında Can yaman'a yer veren Ömür Gedik, "Arka odaya geçme imkânı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar" olduğunu belirterek hem  kadın hayranlara olay benzetmesi yaptı hem de Can Yaman'ın kendisine moral verdi.

Hürriyet yazarı Savaş Özbey de Can Yaman görüşünden dolayı Ömür Gedik'e bugünkü yazısından dolayı gönderme yaptı. "E pes yani Ömür!" başlıklı yazısında Özbey, "'Arka oda teklifi' ya da en hafif haliyle 'komik olmayan esprisi' diyelim, ister İspanya’da olsun, ister dünyanın başka bir yerinde düpedüz ta-ciz-dir. Nokta. Hem de alenen, hiç çekinmeden, insan içinde taciz. Dava açsan kazanırsın. Onu sevenlerin bir kenara çekip akıl vermesi gerekirken, bir de böyle cesaretlendirip teşvik etmeyin." diyerek vurgulamarda bulundu.

Can Yaman, İspanya'da bir programa katılmış ve kendisine "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadın hayranına "Arka odaya geçelim kanıtlayayım." cevabını vermişti. Yanında bulunan tercüman da cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşayarak "Çevireyim mi?" diye sormuş, Can Yaman ise tercümana gülerek verdiği karşılıkta "Hayır." demişti.

Oyuncu Can Yaman'ın dizi yapımcısı Faruk Turgut, Kanal D ekranlarında yayınlanan "2.Sayfa" programına bağlanarak konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Çekimleri durduran Faruk Turgut, "Can Yaman'ın dizisi şubat ayında başlayacaktı fakat birtakım aksaklıklar oldu. O yüzden ben yapımcısı olarak diziyi eylüle erteledim. Senaryoda hoşuma gitmeyen birkaç bir şey oldu. Can, İspanya'daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Açıklamaları talihsizdi ama bitti artık. Yok öyle şeyler, ta ki eylül ayındaki dizi çekimine kadar."

Yorumlar
Günün Manşetleri