SİYASET

Bülent Turan'dan HDP'ye kapak üstüne kapak!

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Suriye-Irak tezkeresi tezkeresi hakkında yaptığı açıklamalarda HDP'lileri adeta gömdü.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Suriye-Irak tezkeresi tezkeresi hakkında açıklamalarda bulundu. Turan açıklamalarında bu tezkerenin savaş değil barış tezkeresi olduğunu belirtirken, tezkereyi belediyeden şehit yakınını atmayı görev bilenlerin anlamasını beklemediklerini belirtti.

TÜRKİYE'NİN TÜRKİYE'DEN BÜYÜK RUHU VAR

Bülent Turan'ın açıklamasının bir kısmı şöyle;

"Bu tezkere evlatlarımızın ilerde bedel ödememesi için bir adımdır. Bu tezkere Türkiye'nin Türkiye'den daha büyük bir ruhu olduğunun tescilidir.Bu tezkere savaş değil barış tezkeresidir.

Bu tezkereyi belediyeden şehit yakınını atmayı görev bilenlerin anlamasını beklemiyoruz. Bu tezkereyi, Türk bayrağını tüm kimlik kartlarından çıkararak bir iş yaptığını zannedenlerin anlamasını asla beklemiyoruz. Bu tezkereyi Kandil'in vesayetinden kurtulamamış zavallıların anlamasını asla beklemiyoruz.

Bu tezkereye destek olmak milli bir görevdir. Askerimizin, polisimizin yanında olmayı bir görev bildik. Bir parti hariç, tüm partiler bu gururla beraber bu tezkereye 'evet' dediler."