SİYASET

Talat Atilla, Babacan'ın partisine katılacak vekilleri açıkladı

Gazeteci Talat Atilla, AK Parti'den ayrılarak yeni parti kurma hazırlığında olan Ali Babacan'ın partisine katılacak 4 milletvekilinin adını açıkladı.

Ahmet Davutoğlu'nun ardından yeni parti kurma hazırlığına giren Ali Babacan için gazeteci Talat Atilla flaş bir iddia gündeme getirdi. 

Gazeteci Talat Atilla resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Özel açıklıyorum... Babacan'ın partisine 4 vekil katılacak. 1) Bağımsız Milletvekili Mustafa Yeneroglu. ( İstanbul) 2) MHP'den istifa eden Erhan Usta ( Samsun) 3) Saadet'ten istifa eden Cihangir İslam ( İstanbul) 4) İYİ Parti'den istifa eden ( Antalya) Tuba Vural Çokal." ifadelerini kullandı.

PARTİ ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLANIYOR

Ali Babacan'la birlikte Sadullah Ergin, Nihat Ergün ve Beşir Atalay gibi isimlerin de kurucuları arısında yer alacağı yeni partinin kuruluş dilekçesi Çarşamba günü İçişleri Bakanlığı'na verilecek.

DEVA PARTİSİ

Parti programı ve tüzüğü üzerindeki son çalışmalar, Ali Babacan’ın liderliğinde yapılan toplantılarda tamamlandı. Logo, isim ve kurucular kurulu ile ilgili çalışmalar da büyük ölçüde tamamlandı. Kulislere sızan bilgilere göre, Ali Babacan'ın yeni kuracağı partinin ismi DEVA Partisi olacak. 

Yorumlar 9 Yorum
Günün Manşetleri