SPOR

Fatih Terim emeklilik için kararını verdi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hastanede koronavirüsü ile savaş veriyor. Spor camiasını derinden üzen bu durum sonrası Fatih Terim'in emeklilik kararı aldığı iddia edildi..

Tüm Türkiye ölümcül virüsle mücadele ederken Fatih Terim'in hastalığa yakalanması herkesi üzmüştü. Koronavirüs ile mücadeleye başlayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in tedavisini sona erdirdikten sonra görevi bırakacağı ve emekli olacağı iddia edilmişti. Deneyimli teknik adamın böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.

EMEKLİLİĞE DAHA ÇOK VAR

Fatih Terim'in hastalığını atlatmasından sonra kariyerine nokta koyarak emeklilik kararı alacağı iddiaları asılsız çıktı. Tecrübeli hocanın böyle bir fikrinin olmadığı, iyileşir iyileşmez Florya'ya döneceği ifade edildi. Bu durum taraftarları memnun etti.

FATİH TERİM HERKESE ÖRNEK OLACAK

Galatasaray için çalışmalarını da sürdürüyor. Yöneticiler, teknik ekip ve scout ekibi sürekli temas halinde bulunan tecrübeli teknik adam, FIFA'nın almayı düşündüğü maaş indirimi kararını da masaya yatırdı. Terim'in futbolun durduğu bu noktada önce kendi maaşından indirim yaparak oyuncularına örnek olacak. 

FATİH TERİM'İN SAĞLIĞI NE DURUMDA?

Bilindiği üzere Fatih Terim koronavirüse yakalanmıştı. Terim'in durumunun son derece iyi olduğu açıklanmıştı. Tecrübeli teknik adam yeniden takımının başında sahaya çıkacak.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri