SPOR

Fenerbahçe'den korkutan açıklama! Koronavirüs belirtileri var

Fenerbahçe'den açıklama geldi. Takımdaki basketbolcularda koronavirüs belirtilerinin rastlandığını duyurdu..

Fenerbahçe'den korkutan bir açıklama geldi.. Basketbol takımında koronavirüs belirtilerinin rastlandığını ve test için hastaneye gidildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır. 

Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir.  
Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır.

Bakan Koca'dan açıklama geldi
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımında bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarında corona virüsü belirtileri saptanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bir açıklama geldi.Sarı lacivertli kulüpte belirtilerin tespit edilmesi sonrası 6 oyuncu ve 1 idarecinin corona testi için ilgili hastanelere gönderildi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Fenerbahçe basketbol takımında yaşanan gelişeyi doğrulayarak bir açıklama yaptı.

İşte Fahrettin Koca’nın açıklamaları: ”Ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe’nin basketbol A takımı sporcu ve idari kadrosunda #COVID19 belirtisi görülmesi sebebiyle gerekli tetkikler için hastaneye yönlendirilmiştir.’‘

Yorumlar
Günün Manşetleri