YAZARLAR

Fetullah'ın havarilerinin son yemeği!

Kazakistan’da Enver Altaylı’nın kardeşi Talha Altaylı’ya ait lokantada çekilen bir fotoğrafta dikkat çeken ilişkilere, aile bağlarına rastlıyorsunuz. Fotoğrafta kimler yok ki?

Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com

Leonardo Da Vinci’nin 15. Yüzyılda yaptığı “Son Akşam Yemeği” ya da “Son Yemek” ismiyle ünlenmiş resmini biliyorsunuzdur. “Fresk” diyen de var resim diyen de. İşin sanat tarihi kısmı beni aşar.

Leonardo Da Vinci’nin resmi Duke Lodovico Sforza’nın isteği üzerine yaptığı söylenir. Hıristiyan inanışına göre İsa Mesih’in Romalı askerlerce tutuklanmasından bir gün önce havarileriyle yediği son akşam yemeğini temsil eder.

İsa Mesih dedim, çok muhterem “Mehdi” Adnan Oktar Hocamızın kedicikleriyle yediği bir yemekle veya danslı bir tv programıyla karıştırmayınız!

Yemekte uzunca bir konuşma yapan İsa Mesih’in, havarilerinin arasından ayrılmasından sonra Paraklit’le teselli bulmaları gerektiğini söylediği Yuhanna’da anlatılır. Son akşam yemeğinde İsa ve Havarileri Kutsal Kase’den şarap içip ekmek yerler…

Leonardo Da Vinci’nin “Son Yemek” resmi nerden mi aklıma geldi?

Kazakistan’da Enver Altaylı’nın kardeşi Talha Altaylı’ya ait lokantada çekilen bir fotoğrafta dikkat çeken ilişkilere, aile bağlarına rastlıyorsunuz. Fotoğrafta kimler yok ki?

FETÖ’nün Kazakistan imamı Mesut Ata, FETÖ iltisaklı sebebiyle kapatılan Kazakistan Türk İşadamları Derneği Başkan Yardımcılığı yapan İP İstanbul İl Başkanı Kavuncu’nun babası Orhan Kavuncu, FETÖ’den tutuklu Enver Altaylı, Bank Asya’nın kurucu ortağı Mehmet Artukaslan, Kazakistan’daki FETÖ’nün Zaman gazetesi başyazarı Ahmet Alyaz, Buğra Kavuncu’nun kardeşi Oruç Buğra Kavuncu…

Sapık şakirtlerine göre “Mehdi” olan sümüklü Fetullah’a bu kadar yakın olan isimler yemekte şarap içip ekmek yemişler mi, bilmiyorum!

Ki, gerek duyulduğunda şarap da içebileceklerine dair muhterem mehdilerinden fetva aldıklarını biliyoruz! Haz almadan cinsel ilişkiye girebilirsiniz diyen birisi içkiye mi fetva vermeyecek?

Ümit Özdağ Ahmet Hakan’ın programında Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia edince bahsettiğim fotoğraf gündeme düştü.

Buğra Kavuncu ve aile fertlerinin renkli kriminal aile ilişkilerinin detayına girmek istemiyorum. Meseleyi merak edenlerinize Türkiye gazetesinden Sevgili Fuat Uğur Ağabey’in “Küçük Prens’in Kara Deliği FETÖ’cü Ailesi” başlıklı yazısıyla Hürriyet gazetesinden Sevgili Nedim Şener’in “Tüm Sırlar Bu Fotoğrafta” başlıklı yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Beni ilgilendiren kısma gelince…

Ümit Özdağ bombayı patlatınca İP’liler partimize bir komplo kurulacağını tahmin ediyorduk diye meseleye cevap verdiler. Haklılar mı, değiller mi, bilemem elbette.

Ancak…

Hafiften şeddeli vurgularsanız sevinirim. Zira az biraz zor suallerim olacak.

Ancaaaak!

Neden sürekli olarak partinizden birileri FETÖ veya başkaca kriminal ilişkilere sahip parti üyelerine isyan ediyor?

Dışarıdan iddiada bulunulsa anlarım da, neden hep içinizden itirazlar yükseliyor, iddialar havada uçuşuyor?

Neden iddialara cevap vermek yerine müddeileri itibarsızlaştırmayı tercih ediyorsunuz?

Asla kabul etmemekle birlikte, diyelim ki iddia sahipleri itibarsız veya görevlendirilmiş kişiler!.. Bize ne? Az biraz da olsa iddialarına cevap vermek gerekmez mi?

Velev ki iddia sahiplerinin itibarında size göre sıkıntı var, bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye minibüs arkası yazılan sloganlarla durumu geçiştiremezsiniz. Ortada kriminal iddialar var. Neden söyleyenlerle cebelleşmek yerine söze cevap vermiyorsunuz?

Hadi diyelim söz sahipleri itibarsız, görevli, art niyetli kişiler. Daha doğru düzgün partisine adam bulamayanlara bu ülkeyi nasıl teslim edeceğiz?

Diyelim ki müddeiler iddialarında haklı. Partisini Fetullah’a kaptırana ülke teslim edilir mi?

*****

Acaba o son yemekte Fetullah’ın havarileri…

Pardon şakirtleri ne konuştular?

Şarap içip ekmek yediler mi?

Fetullah’ın fetvasından aldıkları cüretle haz almadan cinsel ilişkiye girmiş olabilirler mi!

FİLM DEĞİL GERÇEK!

Sevgili Fuat Uğur Ağabey’in “Küçük Prens’in Kara Deliği FETÖ’cü Ailesi” başlıklı yazısında şöyle bir kısım var:

“Ama gelgelelim Buğra Kavuncu’nun bu kadar FETÖ iltisaklı fertlerin bulunduğu aile ortamında yetişmiş biri olarak “tertemiz bir sicil”e sahip olması, bana “Genelevde çalışıp bakire kalmak” gibi geliyor. Bilmiyorum, Türk filmlerinde başardılar, belki o da oradan ilham almıştır!”

Sevgili ağabey, Türk filmini bilmem ama 21 kişinin bir kıza tecavüz iddiasıyla tutuklandığı dosyada kızın adli tıp raporuna göre bakire olduğunu gördüm! Sonra hepsi de beraat etmişler.

Hani diyorum Buğra Kavuncu bu dosyayı emsal göstermesin!..

Yorumlar 15 Yorum