YAZARLAR

Messi Muharrem’den Kılıçdaroğlu’na tehlikeli sorular!

Efendim şu satılık CHP’liler meselesi unutturulmaya çalışılsa da Messi Muharrem benim gibi bu işin peşini bırakmayacağını bir kez daha gösterdi!

Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com

Geçen akşam Tarafsız Bölge’de Ahmet Hakan’ın sorularını cevaplayan Muharrem İnce adeta “Takoz İsmail” gibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaval kemiğine dalarken kendisinin CHP’nin Messi’si olduğunu söyledi!

            CHP’li objektif yazarlar, gazeteciler neden bu meseleden rahatsız değil?

            Yüksek perdeden ahlak vaaz edip bir istifayı haber yapmayanlara gazetecilik nutukları atanlar satılık siyasetçi iddiasını neden görmezden gelir?

            Ben bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum, tıpkı Messi Muharrem gibi.

            Aklımda deli sorular var!

            Kemal Bey satılık CHP’liler meselesinde "Messi Muharrem’i mi kastediyorsunuz?" sorusu üzerine "Sadece o değil" cevabını vermiş ya...

            “Gel bakalım Messi Muharrem!” deyip Messi’yi cumhurbaşkanı adayı yaptığında Sayın Kılıçdaroğlu Messi Muharrem’in;

a)      Satın alınabilme ihtimalini veya potansiyelini biliyor muydu?

b)      Eğer biliyorduysa, fiyatı ne kadardı?

c)      Bir fiyatı vardıysa, döviz üzerinden miydi yoksa TL üzerinden miydi?

d)      Eğer bilmiyorduysa, Messi Muharrem sonradan mı bozuldu?

Kemal Bey, “Gel bakalım Messi Muharrem! Sorulara cevap ver!” demeyin! Zira iddia sahibi sizsiniz…

Messi Muharrem’le ilgili sorulardan sonra “Sadece o değil” dediğine göre diğer satılık olduğu iddia edilen CHP’lilerle ilgili kafamı karıştıran deli soruları sormak istiyorum:

1-      Satılık olduğunu iddia ettiğiniz CHP’liler kimlerdir?

2-      Fiyatları nedir?

3-      Kredi kartına taksit yapıyorlar mı?

4-      Taksitli ödeme kabul ediliyorsa fiyata vade farkı biniyor mu?

5-      Satın alınan siyasetçi neticede ikince el olduğundan buna rağmen herhangi bir garanti veriliyor mu, veriliyorsa kaç yıldır?

6-      Satın alınan siyasetçide harici muayenede görünmeyen gizli ayıplar için Tüketiciyi Koruma Kanunu’ndan kaynaklı haklara ilişkin ek bir süre veriliyor mu?

7-      Birden fazla CHP’li siyasetçi alana eşantiyon olarak CHP’li objektif bir yazar hediye olarak veriliyor mu?

Satılık CHP’li iddiasını yazdığım son yazıdan sonra okurlarım kiralık CHP’li vekilleri hatırlattı. Hani İP seçime girebilsin diye Kemal Bey 15 vekilini kiraya vermişti ya, o meseleden bahsediyorum.

Satılık CHP’li meselesi gündeme gelince kiralık vekillerle ilgili geç kalmış soruları da soralım ki kesesine göre alan alsın yoksa kiralamak isteyen kiralasın!

1-      Kiralama süresi ve bedeli ne kadardır?

2-      Memur kefil isteniyor mu?

3-      Kira müddeti sona erince kiralamaya devam edilmek istenirse kira artışı yıllık TEFE/TÜFE oranına göre mi belirleniyor?

Dalga geçiyorsam Allah beni bildiği gibi yapsın!

Bu ülkede Atatürk’ün koltuğunu işgal eden ana muhalefet partisinin lideri 15 milyon oy almış cumhurbaşkanı adayı başta olmak üzere tüm partililerini zan altında bırakıp satılan bir eşya muamelesi yapacak, bir istifayı haber yapmakla övünenler tek kelime etmeyecek!

Oh ne ala!

Her gün ekranlarda saman satın alıyoruz diye yaygara koparanların CHP’de birilerinin satın alınıyor olmasını dert edinmemesi bir tek beni ve Messi Muharrem’i mi rahatsız ediyor?

Tekrar ediyorum. 15 milyon oy almış birisinin, ki Kemal Bey bu oyu rüyasında bile göremez, genel başkanı tarafından satın alınan bir siyasetçi konumuna düşürülmesini iddia sahibi ispat etmek zorunda değil mi?

Hadi diyelim CHP’li objektif gazeteciler Berat Albayrak’ın istifasını duyurdular diye tüm gazetecilik kariyerlerini kurtardılar!

Kemal Bey iddiada bulunup kenara çekilemez. Messi Muharrem’le birlikte iddiasını ispata davet ediyoruz!

Bu arada, Kemal Bey’in Berat Albayrak’a neden kafayı taktığını galiba çözdüm.

Ekonomi daralıp TL dolar karşısında değer kaybedince satılık CHP’liler TL cinsinden fiyatlanıyor olmalı ki dolar karşısında değer kaybeden partililerinin durumuna içerliyordu!

Çok mantıklı!

İthal samandan rahatsız olan yerli öküzlerin satılık siyasetçiyi dert edinmesini beklemek saflığın ötesinde bir beklenti olsa gerek!

Olsun, saflık satılmaktan iyidir!

Haksız mıyım Messi!

Yorumlar 8 Yorum