YAZARLAR

Müjdeyi açıklıyorum!

Siz bu yazıyı okuduğunuzda muhtemelen Cumhurbaşkanı Erdoğan söz verdiği müjdeyi açıklamış olacak.

Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com

            Siz bu yazıyı okuduğunuzda muhtemelen Cumhurbaşkanı Erdoğan söz verdiği müjdeyi açıklamış olacak.

            Karadeniz’de doğalgaz veya petrol bulduğumuz yönünde uluslararası basında ciddi iddialar var. Müjde konusunun ağırlıklı olarak enerji alanında olacağı gibi bir beklenti var.

            Erdoğan’ın açıklayacağı müjdenin ne olacağını bilmiyorum ama bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak beni mutlu edecek bir müjdeli haber listesi yaptım.

            Bakalım bana müjde sayılabilecek konular sizin için de müjde sayılabilir mi?

1-     Diyanet İşleri Fetva Kurulu önümüzdeki yıl isteyenin zekâsının zekâtını Merdan Yanardağ, asrın kaçak yazarı gillere yani ulusalcı devrimci Kemalist kırması seçkinci faşist artıklarına verebileceğine dair bir fetva verecek!

2-     Türk Ceza Kanununda yapılacak bir düzenleme ile aptallık suç sayılacak!

3-     2023 yılı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olacak!

4-     Ahmet Davutoğlu içinde “Ben Başbakanken veya bir Başbakana neler neler yaptılar” ifadelerinin geçmediği cümle kurmayı başaracak!

5-     Ali Babacan parmağını şaklatacak ve bir anda hepimiz sonradan görme tombul, çakma burjuvalara döneceğiz!

6-     Ramazan ayının klasik travması hakkında fetva verilecek ve sakız çiğnemek gelecek ramazanda orucu bozmayacak!

7-     HDP’ye metres muamelesi yapılmasına son verilerek HDP, CHP, SP, DEVA, GP, İP, 2X+4Y, 7Ax14ZY, YPG, FETÖ ve ABD başkanlığını kazanması halinde Joe Biden resmi ittifak yaptıklarını açıklayacaklar!

8-     Joe Biden ABD Başkanı olursa yaptığı açıklamalarla Kemal Kılıçdaroğlu’nun kontrollü darbe ifadesinin ortak yönlerini ikili kamuoyuyla paylaşacak!

9-     Abdullah Gül hayatında ilk defa risk alarak bir cuma namazı çıkışı bir dahaki yerel seçimlerde oturduğu mahallenin muhtar adayı olacağını açıklayacak!

10- Muharrem İnce bir daha tuvalet kenarında oturtulursa kesinlikle parti kuracağını açıklayacak!

11- Bülent Arınç yeni bir FETÖ mağduriyeti açıklayacak!

12- Abdurrahman Dilipak çark ettiği fahişe kavramıyla kimin karısına, kızına, bacısına bu ifadeyi reva gördüğünü açıklayacak!

13- Enerji Bakanlığı döneminde alınan araştırma ve sondaj gemilerinin doğalgaz veya petrol bulduğu ortaya çıkarsa Berat Albayrak kendisine “Sosyete Damat” diyenlere nasıl bir hareket çekeceğini açıklayacak!

14- Merdan Yanardağ beynine oksijen gitmeden o yaşa kadar nasıl yaşadığını açıklayacak!

15- “İnsansız Hava Sistemleri” (İHA) konusunda son derece başarılı çalışmalar yürüten Selçuk Bayraktar artık “Beyinsiz Kara Hücreleri”ne zekâ transferini mümkün kılan bir makine konusunda çalışma başlattığını açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Cuma günü müjdeli bir haber vereceğini açıkladıktan sonra nefretinin ve kininin esiri olmuş kişilerin sosyal medyadaki tepkilerini görünce bu insanlarla aynı kimliği taşımanın utancı/acısı insana fazla geliyor!

Sırf Erdoğan devrilsin diye ülkesi Suriye bataklığına batsın ve her gün şehit haberleri gelsin diye dua edenlerle birlikte yaşamak kader olmamalı!

Sırf Erdoğan devrilsin diye PKK’dan, FETÖ’den medet umanlarla birlikte yaşamak kader olmamalı!

Sırf Erdoğan devrilsin diye 15 Temmuzu itibarsızlaştırıp 251 şehidin kemiklerini sızlatarak o büyük destana “kontrollü darbe” diyen insanların lider sayıldığı bir siyaset anlayışını kabul edenlerle birlikte yaşamak kader olmamalı!

Sırf Erdoğan devrilsin diye Libya’dan şehit haberleri bekleyip her gün Fransa, ABD, Rusya vs. haddimizi bildirsin diye dua edenlerle yaşamak kader olmamalı!

Sırf Erdoğan devrilsin diye Yunanistan’ın küstahlıklarına tek kelam etmeyip aman efendim neden yalnız kalmışız diye dolaylı bir nefretle Yunanla aynı safta durma şerefsizliğini gösterenlerle birlikte yaşamak kader olmamalı!

Ve en son ülkesinin refah seviyesini artırıp dışa bağımlılığı azaltacak enerji müjdesi ihtimaline çıldıran ahlak ve vicdan yoksunu ithal tohumların artıklarıyla yaşamak kader olmamalı!

Erdoğan devrilecekse bunun yolu bellidir. Gidersiniz sandığa, millete daha iyisini yapacağınıza ikna edersiniz. Hakkıyla iktidarı alırsınız…

Ülkemden, bayrağımdan, vatanımdan daha büyük önceliğim yok. Kim bu değerleri yüceltecekse sadakatim onadır.

Devletin ve milletin bekasına rağmen huzurumuzu, birliğimizi, dirliğimizi bozacak her olaydan ve kişiden medet ummanın en hafif ifadeyle karşılığı şerefsizliktir.

Beni mutlu edecek listeye 15 madde koydum. Mutlu etmekten muradımın artık kafa bulma konforunun tadını çıkartmak olduğunun farkındasınızdır!

Bence sizde listenizi yapın. Benden daha iyi bir liste yapacağınıza eminim.

Size tavsiyem, benim gibi yapın.  Kederiniz kaderiniz olsun diye çırpınan nefretin tohumlarına sadece gülün!

Yorumlar 13 Yorum