YAZARLAR

Kahrolsun diyemediniz ya yazıklar olsun!

Nefes almanın bedeli olsaydı, dahası bu bedel vatanına sahip çıkmak şerefi ve onuru olsaydı…

İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com

Nefes almanın bedeli olsaydı, dahası bu bedel vatanına sahip çıkmak şerefi ve onuru olsaydı…

Hiç şüphesiz bazı galoş beyinliler, bırakın konuşup iki kelam etmeyi, tarih boyu kendileri gibi hainlerle imtihan olunduğumuz topraklarda bir saniye bile yaşayamazlardı.

Daha düne kadar her akşam bir şehit haberiyle otururduk akşam yemeğine. Lokmalar boğazımıza dizilirdi.

Oysaki her geçen gün bitme noktasına gelen hain terör örgütleri ki en başta PKK ve çanağına pisleyen it sürüsü son çırpınışlarını yapma gayretindeler.

Diyarbakır Anneleri’nin arşa varan gözyaşları kabul oldu biiznillah. Bitti bitecek bu kalleşlerin yıllardır güzelim ülkemde kanlı oyunları.

O çırpınışlarına en yakın örnek Gara…

Türkiye’de gündem Gara Bölgesi

Duymayan kalmamıştır. PKK terör örgütünün Kandil’den sonraki en önemli stratejik konumu diye geçiyor. Irak'ın Kuzeyinde bulunan bu bölge Türkiye sınırından yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta. Gara Bölgesi 1800 km²’lik genişlikte ve dağlık bir hareket bölgesi…

Şubat ayının başlarından beri bölgede “Pençe Kartal-2” ismiyle operasyonlar düzenliyor.

Bugün itibari ile askerimizin yeni bir zaferiyle operasyon neticelendi.

Tekraren dile getiriyorum, Gara Bölgesi’ndeki harekat PKK terör örgütüne karşı düzenlenmişti.

Ve o alçak PKK terör örgütü bugün 13 vatan evladının canına kıydı.

Türkiye’nin başı sağ olsun, Allah geride kalanlarına sabır versin…

Gara’da şehit olanlar için siyasiler paylaşımda bulundu. Hepsi mi? Tabi ki hayır…

 Bırakın paylaşımı bazıları ne acıdır ki PKK demeye çekindiler, hatta korktular.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Milletvekili Engin Altay, CHP Milletvekili Engin Özkoç ve daha niceleri kahrolsun PKK diyemediler.

Konuyu dağıtmadan hemen bir şeye değinip kaldığım yerden devam edeceğim. Yıllardan beri aynı şeyi yazıp durmalarına uyuz oluyorum.

E kardeşim Osman Öcalan’ı TRT’ye kim çıkardı?

Çok özür dilerim ama be kafasız, 2005 yılından beri PKK terör örgütünün ölüm listesinde olan birisi TRT’ye çıkıyor ve bugün muhalefetin bile söylemekten çekindiği şeyleri dile getiriyor.

Terör örgütünün siyasi uzantısı olan partinin temsilcilerinin yıllardır ekranlarda (hangi ekranlarda olduğunu çok iyi biliyorsunuz) güzelleme yapmalarında rahatsız olmuyorsunuz da teröristlerin gerçek yüzünü anlatmasından mı rahatsız oluyorsunuz?

PKK’ya terör örgütü bile diyemeyenlere dahası birlikte işbirliği yapanlara ses çıkartamıyorsunuz, üstüne üslük boş teneke gibi sürekli ağzınızı sallayıp duruyorsunuz.

Aşağı bakmayacağız diye gırtlağı patlayana kadar bağıranlar ve de bağıranlara arka çıkan sözüm ona siyasetçi, şarkıcı türkücü müsveddeleri nerede gördünüz mü?

Ben görmedim.

“İla cehenneme zümera!”

Lanet olsun her birinize!

PKK terör örgütüne de, PKK’ya terör örgütü diyemeyenlere de, PKK terör örgütünü destekleyenlere de, bu örgütü destekleyenlerle iş birliği yapanlara da, her yerde savunuculuğunu yapan tasmalılara da…

Lanet olsun…

Yorumlar 5 Yorum