YAZARLAR

Desteğinize ihtiyacım var...

Biliyorsunuz medya artık silah olarak kullanılıyor. Kağıt gazete her ne kadar bitmeye yüz tutsada bir köşe yazısı Türkiye'nin gündemini belirleyebiliyor.

Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com

Biliyorsunuz medya artık silah olarak kullanılıyor. Kağıt gazete her ne kadar bitmeye yüz tutsada bir köşe yazısı Türkiye'nin gündemini belirleyebiliyor.

Bu sebeple medyayı aktif kullanmak siyaset arenasında elinizin güçlenmesine doğrudan fayda sağlıyor.

Tüm bu nedenlerden dolayı bizlerde inandığımız değerler ve dava uğruna kalemimizin yettiğince hizmet etmeye çabalıyoruz.

Tam da bu noktadan yola çıkarak yeni bir şeyler yapmak istiyorum. Henüz yapılmayan en azından benim hiç görmediğim bir şeyler.

Bir dialoglar serisi...

Siyasette yaşanan hadiselerin arka planını sanki bir dizi izlermiş gibi aktarmak istiyorum.

Geçtiğimiz hafta ilki yayınlanmıştı. "Diaologlar-1 Batı ve Yüzsüzlük" başlığıyla çıkan yazıda dünyanın başına bela olan batı dünyasının gerçek yüzünü bir piyano dersinden alınma sahneyle anlatmaya çalışmıştım.

Bunun aynısını Türkiye'de yaşanan hadiseler için de kurgulamak gibi bir niyetim var.

Sizin anlayacağınız belirli araıklarla takip edebileceğiniz bir köşe dizisi sıralamayı düşünüyorum.

Köşe yazıları arasında klasik ve alışılmış bir tür değil. Bu sebeple desteğinize ihtiyacım var. Özellikle bu yazının altına konu hakkındaki öneri ve eleştirileriniz benim için çok kıymetli.

"Şöyle yapsan daha iyi olur." veya "Böyle bir şey yapacaksan şuna kesinlikle dikkat etmelisin" türünden okuyucu fikirlerine bu süreçte çok ihtiyacım olacak.

İnanıyorum ki desteklerinizle bir ilki gerçekleştireceğiz...

Yeni bir işe başlamanın heyecanıyla ortaya çıkacak olanları sizler gibi ben de merakla bekliyorum.

Allah'a emanet olun...

Yorumlar 7 Yorum