YAZARLAR

Kızılay Başkanı idam edilmeli...(!)

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık’a gösterdikleri tepkinin binde birini, halka hizmet etsin diye devletten aldığı milyonlarca lirayı PKK’ya aktaran ve teröristlere tıbbi destek sağlayan HDP mensubu kravatlı teröristlere gösteremediler...

Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com

CHP yönetiminin başını çektiği muhalefet kanadı Elazığ depremi olduğundan beridir Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a operasyon çekmeye çalışıyor.

İlk olarak, yardım hesabı açıkladı diye yüklendiler kendisine...

Olayın arka planı şuydu ki deprem yaşanır yaşanmaz Kızılay’a yoğun bir şekilde yardım talebi geldi. İnsanlar kendilerinden yardım 'istenmemesine' rağmen Kızılay’ı arayarak ‘Nasıl yardım edebiliriz?’ diye sormaya başladılar.

Bunun üzerine Kızılay Başkanı da bu taleplere istinaden bir yardım hesabı paylaşmayı uygun buldu.

Hepsi bu kadar!

Lakin çok geçmeden Kızılay Başkanı’na karşı yapılan algı operasyonunun asıl amacının yardım hesabı falan olmadığı ortaya çıktı.

Ellerine geçen ilk fırsatta Kızılay Başkanı’nı, sevmedikleri tüm isimlere yaptıkları gibi, yolsuzlukla suçladılar.

Bir doğal gaz firmasının yaptığı şartlı yardımı göstererek Kızılay’ı vergide usulsüzlük yapmakla itham ettiler.

Daha sonra bu işlemin Kızılay’dan değil doğrudan bağışçı şirketten kaynaklı olduğu ve CHP’li Esenyurt Belediyesi’nin de aynı yollardan Kızılay üzerinden bağış kabul ettiği ortaya çıktı.

Bir yalan söylediler, kendi yalanlarının altında kendileri kaldılar.

Ortada bağışçı firmanın şartlı bağış metninden başka bir belge bulunmamasına rağmen Kızılay Başkanı'nın derhal istifa etmesi gerektiğini söyleyenler çıktı. 

Az daha ileri gitseler darağacında sallandırılmasını bile isteyeceklerdi...

Lakin dikkatinizi çekti mi bilmiyorum…

Sırf Erdoğan’a yakın diye Kızılay Başkanı’na gösterdikleri tepkinin binde birini, milletle dalga geçermişçesine önce Elazığlıların yanlarına gidip sonra alem yapmaya Erzurum’a giden İBB Başkan’ına gösteremediler…

Hadi bunu geçtim…

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık’a gösterdikleri tepkinin binde birini değil on binde birini, halka hizmet etsin diye devletten aldığı milyonlarca lirayı PKK’ya aktaran ve teröristlere tıbbi destek sağlayan HDP mensubu kravatlı teröristlere gösteremediler...

Allah aşkına ne yapmış bu adam ya?

Kendi vasfını kullanarak şahsi telefonuna gelen 1.2 milyonluk faturayı CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen gibi milletin vergilerine mi ödetmiş? Kızılay'ın yardım kaynaklarını şahsi ihtiyaçlarına mı harcamış?

Ne yapmış bu adam?

Kızılay Başkanı vasfını kullanarak, üç ayrı tüzel kuruluştan kendisine 38 bin lira maaş bağlatıp, makamından aldığı güçle milletin dini değerlerine dil mi uzatmış?

CHP’li İBB Genel Sekreter Yardımcısı ahlaksız Meltem Şişli'nin yaptığı gibi eline güç geçince Kızılay’da çalışan vatandaşların başörtülü yahut açık olmalarıyla dalga mı geçmiş?

Ne yapmış bu adam?

Kızılay’ın kendisine tahsis ettiği makam aracıyla CHP’li Milletvekilleri gibi terörist cenazelerine mi gitmiş?

Ne yapmış bu adam?

‘’Türkiye, Esed’le savaşsa banko Esed’i tutarım’’ diyen CHP Milletvekili Sera Kadıgil gibi devletine ihanet mi etmiş? Vatanı, milleti, bayrağı, ezanı hakkında ileri geri mi konuşmuş?

Ne yapmış bu adam?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi hasta yatan DHKPC’li teröristlerin yardımına mı koşmuş? Kızılay’ın yardım için biriktirilen kaynaklarını CHP’nin ittifak ortağı HDP gibi dağdaki teröristlere ilaç, sedye ve tıbbi malzeme temin ederek mi harcamış?

Yapmamış…

Onu, algı operasyonu yaparak itibarsızlaştırmaya çalışanların işlediği bu günahların hiçbirine bulaşmamış...

Bütün özverisiyle zorda kalan vatandaşlarımıza yardıma koşmuş.

Kendisine vicdansızca iftira atanlar sıcacık yataklarında yatarken o soluğu Elazığ’da almış, Malatya’da almış, Van’da almış…

Tüm bu saydığım rezilliklerin altında imzası bulunanların Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık’a karşı söyleyebilecekleri tek sözleri yok!

Gitsin önce kendi günahlarından nedamet getirsinler…

Yorumlar 1 Yorum