GÜNDEM

Amberin Zaman bu kez de YPG'nin peşinde koşacak!

Kandil'de terör elebaşlarıyla sıkça yaptığı röportajlarla gündem olan Amberin Zaman bu kez de YPG'li terörist Mazlum Kobani ile bir araya geldi.

Kandil'e çıkıp terör örgütü PKK'nın elebaşlarıyla röportajlar yaparak örgütün adeta sözcülüğünü yapan Amberin Zaman'ın, yeni adresi Suriye.

PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan YPG'nin kamplarında ortaya çıkan Amberin zaman yine şaşırtmadı.

Amberin Zaman, Türkiye tarafından kırmızı bültenle aranan ve İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 'Terörden Arananlar Listesi'nde en üst düzeydeki teröristlerin olduğu 4 milyon lira ödülle kırmızı kategoride yer alan PYD elebaşı, örgüt içinde 'Şahin Cilo' kod adıyla da anılan teröristle mutluluk pozları verdi.

TÜRKİYE'DE 17 KANLI SALDIRININ TALİMATINI VERDİ

Terör örgütü PKK'nın İmralı'daki lideri Abdullah Öcalan'ın 'manevi evladım' dediği 'Mazlum Kobani' için Kanada hükümeti sözde 'savaşçı ödülü' vermeye hazırlanırken, 196 ülkede kırmızı bültenle aranan terörist başı Türkiye'de 17 kanlı saldırının doğrudan talimatını veren isim olarak biliniyor. O eylemler arasında 18 askerimizin şehit edildiği Aktütün Karakolu baskını da bulunuyor. Örgütün 'şahin' kanadında yer alan terörist başı, PKK/PYD'liler arasında 'Şahin Cilo' olarak da anılıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri