YAZARLAR

CHP'li vekillere terörist demek suç mu?

Bugün meclis büyük bir olaya tanıklık etti. Yargıtay tarafından cezası onanan 3 vekilin vekilliği düşürüldü. Acı olan neydi biliyor musunuz? Benim meclisimde benim vekilim teröriste destek için bağıra bağıra haykırdı.

İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com

Bugün meclis büyük bir olaya tanıklık etti. Yargıtay tarafından cezası onanan 3 vekilin vekilliği düşürüldü. Kimdi bunlar efendim?

Birisi ‘Mit Tırları’ davasından yargılanan vatan haini desek çokta ağır kaçmayacak CHP’li Enis Berberoğlu’ydu. Hatırlarsanız Enis Berberoğlu’nu ifşalayan kişi azılı kaçak Can Dündar’dı.

Can Dündar, "Tutuklandık" kitabında tek tek yazmıştı. "Nihayet 27 Mayıs Çarşamba günü öğleden sonra solcu bir milletvekili dostum getirdi görüntüleri. 'Merak ettiğin şey bu flash diskin içinde' dedi."

Bu sözlerle Enis Berberoğlu kabak gibi ortaya çıkmıştı.

Asıl sormamız gereken soru Berberoğlu bu hainliği CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan habersiz mi yaptı?

Tabiki de hayır, Kılıçdaroğlu’nun her şeyden haberi vardı.

Sağ olsun Kılıçdaroğlu kendi kendini ele vermişti. MİT tırları davasına dair görüntüler henüz ortada yokken, Cumhuriyet henüz böyle bir haberi yapmamışken, "Görüntüler var. Ben bu görüntüleri izledim" diyerek olayla ilgili bağlantısı olduğunu itiraf etmişti.

Bana göre bize göresi yok, Enis Berbeoğlu bir piyondu. Oyunu kuranları zikretmeye gerek yok. Yine kol kırıldı yen içinde kaldı. Berberoğlu örgütü için kurban oldu. Kılıçdaroğlu yine her olayda olduğu gibi bundan da sıyrılmış gibi gözüküyor.

Gelelim diğer iki isme daha doğrusu teröriste… Ben demiyorum üstat, sakin ol!

Kararı yargı vermiş, hani önünde boynumuz kıldan ince dediğimiz yargı…

PKK’nın meclisteki siyasi uzantısı olan HDP’nin iki vekilinin de vekillikleri düşürüldü. Birisi gerillaya güveniyoruz savaşa devam diyerek küstahça konuşan terörist Leyla Güven, bir diğeri de Şehit Eren Bülbül’ün katilleriyle kol kola girip naralar atan terörist Musa Farisoğulları… 

Yahu benim anlamadığım bir husus var. Bağımsız yargı demiş ki bunlar terör örgütüne üye vekil olamazlar cezalarını çekecekler terörist avukatlığı yapan CHP hayır çekmeyecekler diye bangır bangır bağırıyor.

Tamam yüzsüzsünüz… Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen adamın vekillerini gözünüz kapalı savunmaya hazırsınız.

O halde tüm CHP’li vekiller terörist sevici hatta PKK destekçisi yaftasını duymaya kendilerini hazırlasınlar

Madem terör örgütüne üye olmak vekillik için bir problem değil, buyurun sizde açık açık söyleyin

Mecliste terörist istiyoruz diye bağırın… Çünkü bugün meclisin masasına vurduğunuz her bir yumruk şehitlerin göğsüne, şehit ailelerin yüreğine bu milletin onuruna vurulmuş onursuz bir yumruktu.

Birinizde çıksın, yaptığınız ayıptır teröre destek verenlerin bu mecliste yeri yok desin de bizde sizin bu ülke için duruşunuzu gösterdiğinizi görelim. 

 

Yorumlar 2 Yorum