YAZARLAR

CHP'nin yedinci oku ?

Küresel bir saldırıyı görmezden gelen CHP’nin dört harfli yumuşak karnı LGBT’sinden bahsetmemek olmaz tabi.

İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com

Bir sınav maratonu daha geride kaldı.

Ülkemizin vazgeçilmezi yahut karın ağrısı haline gelen üç harflileri ve de dört harflileri yine gündemden düşmedi. Hani anlayın işte. AYT, TYT, ÖSYM…

Bütün bunların yanında üç harfli CHP’nin dört harfli yumuşak karnı LGBT’sinden bahsetmemek olmaz tabi.

ÖSYM sınavında sorulan bir soru ile tekrar gündemimize gelen eşcinsellik mevzusu herkes gibi benimde kafamı kurcalamadı değil.

Hani şu Mabel Matiz sorusu. Elbette ki mühim konu(!) Şaka gibi…

ÖSYM yetkilileri bu ayıbın altından nasıl kalkar bilemem ama benim ziyadesiyle midem bulandı.

Peki nedir mühim olan?

Bakın, bana ve bu şekilde düşünen herkese istediğiniz kadar gerici, kültürsüz, yobaz deyin ama değişmeyecek olan şey hakikattir.

Öncelikle kafamıza takılan bu LGBT kavramını ve arkasına sığınılan doğuştan böyle, psikolojik, hormonellik yüzünden oluyor savunmaları irdeleyelim.

Eşcinsellik genetiktir ve hastalık değildir propagandası tamamen bir yalandan ibarettir. Hani her eşcinsellik konusu açıldığında bilimsel makale okumuyor musunuz diyen çokbilmişler var ya, onlar için okuduğum birkaç makaleden bahsedeyim. Uzun süre bu konu üzerinde çalışan Dr. Neil Whitehead, “Kimse eşcinsel olarak doğmaz” tespitinde bulunuyor. Yaptığı binlerce testin ardından böyle bir genin olmadığını dile getiriyor.

Bir diğer araştırma Kolombiya Üniversitesi’nden Psikiyatr Profesör Spitzer’e ait. 200 eşcinsel denek üzerinde deney yapılıyor. Ve eşcinselliğin bir akıl hastalığı  olmadığını kanıtlıyor. Deneklere terapi yöntemi uygulayan Spitzer, eşcinsel deneklerin yarısından fazlasının sapkınlıktan uzaklaşarak normal bir yönelime girdiğini gözlemliyor.

Ya da boş verelim bilimselliği onların dilinden anlayacak şekilde konuşalım… Mesela doğuştan eğiliminin olduğunu kabul edelim. Olabileceğine inanalım.

Sırf böyle olsa bile bu kimseye eşcinsellik için özgürlük tanımaz. Tanıyamaz. Ne yani sırf benim doğuştan adam öldürmekten çekinmeyen bir eğilimim var diye bu beni adam öldürmek için özgür kılar mı?

O yüzden ben böyle doğdum. Beni haşa sizin Allah’ınız böyle yarattı demek acizliktir. Unutmayalım ki irade insan elindedir. Yani eşcinsellik kişiye kalmış bir tercihtir. Bu yola girende bu yoldan dönmek isteyende kişinin kendisidir.

Bu mevzu küresel bir saldırıdır. Sana, bana, evladına, kardeşine, eşine, torunlarına öğrencilerine, hatta hiç tanımadığın ama balkondan sürekli sesini duyduğun savunmasız çocuklara karşı yapılan iğrenç bir saldırı…

Ne yazık ki durumun vahametini anlamazdan gelen CHP bir nesli katletmek için elinden geleni yapıyor. Bakın seçimse alın bütün oylar sizin olsun… Mesele iktidar koltuğuysa alın o koltukta sizin olsun…

Ama küstahlık yapmayın. Bu ülkenin gençleri üzerinden çekilen operasyona destek olmayın. Türkiye henüz eşcinsel evliliğe hazır değil diyen İBB Başkanına göz yummayın. Ya da çıkın ve ona sorun: Sen oğlunu karşı komşunun oğluna vermeye hazır mısın?

Sesini çıkarmayıp destekleyen, tweetler atan belediyelerinize sahip çıkın. Sırf LGBT üzerinden özgürlük zırvası saçmalayıp oy peşine düşmeyin. Olaya daha büyük bakın… Siz yarın öbür gün gittikten sonra bu ülkede biz yaşayacağız.

Sayın Kılıçdaroğlu, senin torunun yaşayacak bu ülkede, bizim evlatlarımız yaşayacak. İki oy alacağız diye adamlığınızdan olmayın!

Ya da çıkıp mertçe açıklayın, velev ki ibneyiz diyenleri destekliyorum. Bugün oğluma talip olsalar gurur duyarım, saygı duyarım deyin… Korkak savaşmayın.

BİR OK DAHA EKLEYİN

O kadar ki partinizi kurarken fikirlerine sizin gibi pespayelikler bulaştırmayan Mustafa Kemal’in altı okuna utanmıyorsanız bir ok daha ekleyin.

Korkmayın, nasıl olsa Mustafa Kemal hayatta değil ve sizin sırf oy uğruna yapacağınız bu madrabazlığı görmez.

Rahat olun koyun bir ok daha. Adına da eşcinselcilik ismi verin. Verin ki sizin sulbünüzden doğacak erkek çocuklarınıza reşit oldukları andan itibaren çat kapı dünür gelmek isteyenlerle konuşacak ortak bir mevzunuz olur hiç olmazsa.

 Ne oldu zorunuza mı gitti. Men Dakka dukka…

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’NA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na naçizane tavsiyemdir. Kamu spotu hazırlayın. Şahsen ben hiç görmüyorum.

Bu işin doğru olmadığını dile getiren kamu spotları hazırlayın.

Veyahut periyot periyot yayınlar hazırlatın. Bu eşcinsel sapkınlıktan vazgeçen yüzlerce gencimiz var.

Alın birini tüm merak edilenleri cevaplasın. Eminin bir doktordan daha fazla şeye hâkimdir. Bunu bizzat siz yapmasınız bile yapılması için önayak olun. 

Twitter/ieg.emre

(Manşetteki CHP okları grafiği, twitterdaki 'grafiki' hesabına aittir.)

Yorumlar 3 Yorum