YAZARLAR

Mektubu çöpten çıkarttım

Bay Erdoğan Bizler tarih boyunca kendimizce değersiz gördüğümüz milletleri sömüren, hayatı onlara zindan eden, soykırımın ayna boyu olan alçak bir devletiz. Hristiyan’ız, kendi açımızdan dünya’ya barış getirecek tek din olduğumuzu düşündüğümüz için, diri diri insan yakmaktan asla çekinmeyiz.

İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com

Bay Erdoğan

Bizler tarih boyunca kendimizce değersiz gördüğümüz milletleri sömüren, hayatı onlara zindan eden, soykırımın ayna boyu olan alçak bir devletiz. Hristiyan’ız, kendi açımızdan dünya’ya barış getirecek tek din olduğumuzu düşündüğümüz için, diri diri insan yakmaktan asla çekinmeyiz.

Örnek vereyim size Sayın Erdoğan, Kızılderilileri bildiniz mi? Dedemiz Kolomb Amerika’yı keşfettiğinde o topraklarda Kızılderililer yaşamlarını sürdürüyorlardı. Sene 1886 yaklaşık 70 milyon insanı katlettik.

Birçoğunu da oraya buraya sürüverdik. Barış elçisi olduğumuz için yerlilere yardımlar gönderdik. Halka yardımlar göndermeyi ihmal etmedik… Gönderdiğimiz battaniyelere çiçek mikrobu bulaştırdık, onları da o şekilde öldürmeyi tercih ettik. Hiç unutmuyorum bu durumla alakalı utanmadan açıklama yapmıştık hepsini öldürmedikçe soykırım sayılmaz demiştik…

Yaralı diz katliamı yapmıştık. Bundan bahsetmeyeceğim sadece aramızda kalsa anlatırım ama benim size hiç güvenim yok. Size bir güzellik yapayım 1890’da Wounded Knee’deki Siu katliamından bahsedeyim. Ulan nasıl gururla anlatıyorum şerefsiz tarihimizi inanamazsınız.

Bu müthiş katliamı, katliamı yaşayan Gelincik Louise’nin sözünü yazıp bırakıyorum. Louise, “Kaçmaya çalıştık. Ama yaban sığırı gibi bir bir vurdular bizi.” Demiş… Vay be, moruk atalarıma bak sen neler yapmış, okuyorsun değil mi?

Kısacası Sayın Başkan bizim tek gayemiz insanları öldürmek ve derilerini yüzmektir.

Bunları yaparken de barış getiriyoruz bütün insanlığa…

BM konuşmanızda ‘Dünya beşten büyüktür’ diye yineleyip duruyorsunuz. Bunu söylemek zorunda mısınız? Sürekli o beşin içinde miyiz acaba diye dertlenmekten işimizi gücümüzü yapamıyoruz.

Biz de barış istiyoruz Bay Erdoğan, ama sizin yaptığınız gibi olmaz. Siz yanlış yapıyorsunuz. Masum insanları öldürmeden barış sağlanmaz.

Bakın mesela Afrika’ya neler yaptığımızı, Afrika’da çirkin zenci insanları barış için sömürdük. Garibanların bütün madenlerine el koyduk. Bütün samimiyetimle söylüyorum her şeyi barış için yaptık, biz insanlık için demokrasi için yaşayan bir Milletiz.

Demem o ki Sayın Erdoğan siz güçlendikçe bize batıyor. Müslüman bir devletin adından söz ettirmesi bizi çıldırtıyor. Yaptırım ile tehdit ediyorum.

Biliyorum takmıyorsunuz fakat anlayışla karşılarsınız ki benimde ülkede şov yapmam gerekiyor.

Siyasetten gram anlamıyorum iki, üç tane büyük sözü geçen abilerimiz var onlar ne derlerse onu yapıyorum.

Ne olur Barış Pınarı Harekâtı’nı durdurun. Bu gidişle İsrail sınırlarına kadar gideceksiniz. Yüzüm varmıyor kendim gelemiyorum Türkiye’ye… Bizim buradaki dingilleri gönderiyorum.

Ellerine binlerce kamyon silah verip güya eğittiğimiz ama sizin aslanları görünce kuyruğunu kıstırıp kaçan, kaçamayanı da geberen YPG''li it sürüsünü sınırdan çekmeyi söz vereceğim ama bir anlamı yok biliyorum, çünkü Türk Ordusu hepsini itlaf etmeye ant içmişe benziyor...

Şayet istersen asker selamı ile çekilmiş bir resmimle beraber "Her  Türk Asker Doğar" diyerek  bir twit atmaya bile razıyım. Nasıl diyorsunuz, hani var ya; Gözünün yaanı yiyim, gurbanın olam gel vaz geç şu sevdadan...

Allah’ınızı seviyorsanız kabul edersiniz.

Daha fazla rezil olmak istemiyorum.

Donald Trump

           

 

Yorumlar