YAZARLAR

Selamünaleyküm

Yazıya selamların en güzeliyle başlayayım istedim. Öyle ya, hani şu bütün dünyayı kasıp kavuran virüs belası yüzünden insanlar ele ele tokalaşmayalı ve de musafahadan uzak duralı neredeyse altı ay oldu.

İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com

Yazıya selamların en güzeliyle başlayayım istedim.

Öyle ya, hani şu bütün dünyayı kasıp kavuran virüs belası yüzünden insanlar ele ele tokalaşmayalı ve de musafahadan uzak duralı neredeyse altı ay oldu.

Haliyle selamlaşmayı da ister istemez korona selamı diye diye yavaştan rafa kaldırdık kaldırmak üzereyiz vesselam.

Bu saikle istedim ki Allah’ın onca nimeti arasında hakikaten bizi içtimai hayatımızda güvenli kılan en nadide nimetlerinden olduğunu şimdilerde daha bir anladığım selamı hatırlatayım.

Hem iki ay gibi uzun bir sürre uzak kalmış olduğum köşeme olan iştiyakımla bir geri dönmüş olmak da bunu gerektiriyor olmalı.

Sahi herkesin yaz ayları ile birlikte birçok şeye ara verdiği, inzivaya çekildiği, tatilin keyfini sürdüğü şu günlerde bendeniz elbette ki her daim buradaydım.

Türkiye’nin giderek en çok tıklanan haber sitelerinden olma yolunda emin adımlarla ilerleyen nethaber’in dev kadrosuyla birlikte daha güzel ve daha etkin bir haber sitesi olmanın uğraşını verdik bu süreçte.

Aşağı yukarı bir yıldır köşemden sizlere sesleniyor oluşum vesilesi ile elbette ki bir göz aşinalığı oldu okurlarımda.

Bizim mahallenin gedikli okurları kadar, karşı kaldırımdan bizi taşlamaya ahdetmiş zevatında dikkatini ziyadesiyle çektiğimin farkındayım.

Yazdıkların altına iliştirilen yüzlerce mesaja bakılırsa doğru yolda ve doğru şeyler yaptığımı düşünür oldum.

Yaşımın genç olması değil düşlerimin yaşımdan kat be kat fazlalığıdır beni kamçılayan.

Şahsımı onore eden taltif cümleleri kadar, kimi mihrakların yarasını deşmiş olmamdan olsa gerek, aba altından sopa gösterenden en galiz küfre varana dek döşenenler de az değildi hani.

Peki ya sonuç?

Sonuç şu. Yahu biz birileri gibi korona virüsle hatırlamadık ölümü.

Biz bu toprakların ebedi varisleri olarak aklımızın erdiğinden beri ölüm denen gerçeği kefen bilip sırtımıza ha giydirildi ha giydirilecek inancını taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz…

Diyorum ki yazdıklarımızın ya da yaptıklarımızın Hak katında ve halk nazarında bir karşılığı varsa, kimin ne dediğinin zerre kadar kıymeti harbiyesi yoktur ve olmayacaktır da.

Başta, çalışma hayatına başladığı günden bu yana her daim ülkesinin ve doğru bildiği ilkesinin yılmaz savunucusu olmuş erbabı kalem, mahir yazar ve usta gazeteci Süleyman ÖZIŞIK hocamızın mihmandarlığında yola çıkan bu gemi her geçen gün daha güzel limanlara yol almakta.

Bizler de bu gemide bir nefer olarak daha güçlü bir Türkiye’nin savunucusu olmaya ve siz değerli okurlarımızı daha gerçekçi ve kayda değer haberlerle buluşturmaya gücümüzün yetiğince, dilimizin döndüğünce gayret edeceğiz inşallah.

Esselamüaleyküm…

Yorumlar 2 Yorum