YAZARLAR

Merak edenler için 15 günlük rapor!

İnancınız olsun, NetHaber günümün 18 saatini alıyor. Günde 3 ya da 4 saat uykuyla NetHaber'i rayına oturtmaya çalışıyoruz.

Süleyman Özışık
Süleyman Özışıksuleymanozi@nethaber.com

Haftada altı gün yazmama alışan kardeşlerim soruyor "Neden yazı sayısı azaldı?" diye. Youtube kanalından takip edenler, "Haftalardır yoksun, hayırdır inşallah" diye meraklanıyor.

Hadi Özışık ile haftada bir kez keyifli bir program yapıyorduk, onu da yapmayınca herkes "Niye böyle oldu" diye soruyor haklı olarak…

Zaman yok abi...

Şaka yapmıyorum, hakikaten zaman yok. 

İnancınız olsun, NetHaber günümün 18 saatini alıyor. Günde 3 ya da 4 saat uykuyla NetHaber'i rayına oturtmaya çalışıyoruz.

E nasıl peki durumlar diye soranınız olabilir.

Umduğumdan çok daha iyi gidiyor diyebilirim. 

Daha önce de internet siteleri kurmuş ve gelişim aşamasını takip etmiş biri olarak söyleyeyim. Kafamda bir yol haritası belirlemiş, önüme 3 aylık bir büyüme hedefi koymuştum. Ancak anlık trafiklere baktığımda o hedefi 15 günde yakaladığımızı görüyorum. 

Yayın hayatına başlarken, "Diğer internet sitelerinin 10, 15 ve hatta 20yıl gerisinden geliyorum. Avantajlarımı ve dezavantajlarımı biliyorum. Ama en çok beni bugüne kadar yalnız bırakmayan okur aileme güveniyorum" demiştim.

Tam da dediğim gibi, yalnız bırakmadınız.

Önce Allah'ın, sonra sizin sayenizde günlük okur girişi sayısında 100 bin rakamına ulaştık. 

Size kolay gelebilir ama bu işi 3 editörle yapıyoruz. Yani şöyle söyleyeyim. Başkalarının minimum 20- 30 editörle yaptığını biz 3 editörle yapmaya çalışıyoruz. 3 editörle 20 günde 100 bin rakamına ulaşmak kolay iş değil anlayacağınız. 

Yani anlayacağınız şimdiye kadar yaptığımız biraz antrenman mahiyetindeydi. Önümüzdeki hafta aramıza bir editör daha katılacak, biraz daha güçleneceğiz.

Dikkat ederseniz henüz sitenin hiçbir yerinde reklam yok. Çünkü yeni başlayan sitelere öyle hemen reklam verilmiyor. Reklam olmadan, destek olmadan bu işi büyütmek mümkün görünmüyor.

Ama sayıyı sayenizde 200 bine getirebilirsek reklam almaya da başlarız nasipse... Bunun için sizden daha çok destek rica ediyorum. 

Size bir söz verdim yayına başlarken...

"Bu siteyi birilerine tavsiye ederken mahcup olmayacaksınız" dedim. Bu nedenle sitede gereksiz magazine yer vermiyoruz. Kadın bedeni üzerinden, ahlaksız haberler üzerinden, taciz ve tecavüz haberleri üzerinden tık almaya çalışmıyoruz. 

Siz de bana verdiğiniz sözü tutacaksınız ona göre!

Çevrenizdeki herkese tavsiye edeceksiniz NetHaber'i. Aplikasyon uygulamalarımız yayında nasılsa. Gördüğünüz dostunuza, ahbabınıza ve aile fertlerinize aplikasyonları yüklemeleri için tavsiyede bulunacaksınız.

NetHaber'i hep birlikte 3 ay içinde 200 bin rakamına çıkaracağız böylelikle...

Bu arada...

Rahatsız olduğunuz haberler olabilir. Hata sonucu sizin istemediğiniz haberleri yayınlanmış olabilir. Hem benim hem de NetHaber'in Sosyal medya hesaplarında haberlerimiz paylaşılıyor.

O haberlerin altına şikayetlerinizi yorum olarak iliştirin.

Bir gözüm o yorumlarda oluyor ve söz veriyorum gereğini yapacağım. 

Yorumlar 1 Yorum