GÜNDEM

Süleyman Özışık Beyaz TV'de canlı yayında

Net Haber Genel Müdürü Gazeteci Yazar Süleyman Özışık Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında gündemi değerlendiriyor.

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında gündemdeki konular ele alınacak. Latif Şimşek'in sunduğu programın bu haftaki konukları NET Haber Genel Müdürü Gazetesi Yazarı Süleyman Özışık, Gazeteci Cem Küçük olacak. 

Özışık öncelikle Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili olarak 'Sayın Bahçeli'ye geçmiş olsun diyorum' dedi. Özışık Bahçeli'nin sağlık durumunun hava değişimi nedeniyle olabileceğini söylerken, yoğun temposuna gönderme yaparak 'Bu adamların bildiğini biz bilseydik gece gündüz yatamazdık o bünye bunlara dayanabiliyorsa helal olsun' yorumu yaptı. 

DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ SERT BULDUM

Süleyman Özışık bugün gündeme gelen Devlet Bahçeli'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı açıklamaları da değerlendirdi. Özışık konu ile ilgili 'Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerini sert buldum. Destekleyeceğim bir şey değil CHP'nin HDP İL birlikte ülkeye verdikleri zararları biliyoruz ama siyasette ana muhalefet liderinin yargılanması tehlikeli bir sürece götürür' dedi. 

'DEMİRTAŞ BİLE YAKINDA ÇIKACAK'

Net Haber Genel Müdürü Özışık, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yargılanmasının mümkün olmadığını dile getirirken bugün tahliye olan Sırrı Süreyya Önder örneğini vererek yakın zamanda 'Selahattin Demirtaş bile çıkacak' şeklinde konuştu. 

Gündeme ilişkin hızla fikir değiştirenlerin olduğu noktasında ise Süleyman Özışık net konuştu. 'Bizde bir adama çok vicdanlı adam denildiğinde ortada konuşmaya başlıyorlar' dedi. 

SABİT DURMAZSAN İNANDIRICILIĞINI KAYBEDERSİN

Samimi olmanın önemini vurgulayan Özışık, 'Samimi olmazsan, sabit durmazsan inandırıcılığını kaybedersin, şu anda bu yapılıyor. Yaşanan olaylarla öyle bir kötü duruma getiriliyor ki, örneğin Sırrı Süreyya Önder gibi yargılanmayacağı tek şeyden yargılanıyorsun sonra herkes ne oldu diyor' şeklinde konuştu. 

TÜRKİYE'YE YARGI ÜZERİNDEN OPERASYON ÇEKİLİYOR

Selahattin Demirtaş'ın tutukluğu ile ilgili de konuşan Özışık, Demirtaş'ın da yarın öbür gün serbest kalacağını da söyledi. 'FETÖ'den içerde kimse kalmadığından' bahseden Süleyman Özışık, Kaynak Holding'te kim var içerde, kimse kalmadı' dedi. 

Özılşık, 'İki yıldır şunu söylüyorum, Türkiye ve Ak Parti'ye yargı üzerinden operasyon çekiliyor" dedi. 

Yorumlar