YAZARLAR

Teşekkürler...

Şöyle pazar günü hazır sokağa çıkma yasağı da varken kısa bir gündem kaçamağı yaparak sizlere teşekkür etmek istedim.

Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com

Şöyle bakıyorum da kısacık bir zamana ne çok konu sığdırmışız. Sizlerle tanışalı birkaç ay olmasına rağmen çok güzel yorumlar alıyorum.

Mail üzerinden gelen bütün eleştiri ve teşekkür mesajlarını tek tek okuyorum ve mümkün oldukça hepsine bizzat cevap vermeye çalışıyorum. Diğer sosyal mecralardan, gerek Facebook gerekse Twitter üzerinden gelen yorumlarınızı da tek tek okuyorum.

Bazen sinirle yazılmış sert eleştirilerle karşılaşsamda ahlak sınırlarını aşmadığı sürece dikkate alıyor ve kendi fikirlerimle gelen yorumları kıyaslıyorum.

Kısa zamanda pek tanışma fırsatımız olmadı. Zira gündem o kadar hızlı akıyor ki sabah çıkan gazetenin hamuru soğumadan haberler eskiyor. Eh, haliyle bize de sürekli yeni konularla ilgili araştırma yapmak ve bunları en doğru şekliyle size aktarmak düşüyor.

Şöyle pazar günü hazır sokağa çıkma yasağı da varken kısa bir gündem kaçamağı yaparak sizlere teşekkür etmek istedim.

Biliyorsunuz kısa süre önce buradan haftada üç gün sizlerle sohbet etmeye başladık. Yazılar her geçen hafta arttıkça sizlerin ilgisi de aynı oranda arttı.

Şöyle bir gerçek var ki dünyanın en güzel cümlelerini de yazsanız okuyan olmadıktan sonra bunun bir anlamı olmuyor maalesef.

Yani burada işi kıymetlendiren asıl unsur okuyucu...

Yani sizlersiniz...

Geçtiğimiz günlerde 'Desteğinize ihtiyacım var' başlıklı bir yazı paylaşmıştım. O yazıya gösterdiğiniz ilgiden bugünleri ve yarınları tahmin edebiliyordum.

İnşallah çok uzun süreler daha bu köşeden sohbet etme fırsatımız olur...

Neden bunu istiyorum biliyor musunuz?

Size ve herkese doğru bilgi aktarmanın en zor olduğu dönemden geçiyoruz. Sosyal medyada yalanın bini bir para...

Yahu koca koca siyasiler utanmadan o kadar absürt yalanlar söylüyorlar ki inanın gördüğümde 'Yahu atacaksanız bari biraz ufak atın...' diyorum.

Mesela geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener öyle bir konuşma yaptı ki şaşırdım kaldım.

Koronavirüs salgını sebebiyle devletin, millete verecek 550 milyon lirası bile olmadığını söyledi.

Yani devletin kasasında yarım milyar liranın bulunmadığını iddia etti.

Dedim ki, 'Ben buna bakacağım arkadaş!'

Yalan söylemek bu kadar ucuz olmamalı.

Yapılan yardımları tek tek hesaplamayı kafaya koydum. Yaptığım araştırmaların sonucunu da 'Eğer susacaksanız IBAN gönderin ederiniz neyse yatıralım...' başlıklı bir yazı yazarak paylaştım.

İnanın en son 30 milyar lira gibi bir rakamda hesap yapmayı bıraktım...

Yani Meral Akşener'in bahsettiği rakamın neredeyse tam 60 katı!

Eee siyasetçilerimizin hali böyle olunca geri kalan klavye muhaliflerinin durumunu siz düşünün...

Bir yalana bin ekleyip ortalığı pinokyo bahçesine çeviriyorlar.

Allah korusun politikayla işi olmayan ve ilk kez oy verecek olan bir genç, bu tür muhalif sayfalardan birine girse Türkiye çoktan batmış, yok olmuş sanır. 

Geldiğimiz noktada her ne kadar yazılara ilgi artsa da biliyorsunuz artık bütün algı çalışmaları sosyal medya üzerinden yönetiliyor. Yani sizin anlayacağınız bir yazı sosyal medyada, özellikle Facebook ve Twitter'da ne kadar paylaşılırsa o kadar etkili oluyor.

Bu şekilde daha çok insana ulaşmış ve daha çok yalanın foyasını ortaya çıkarmış oluyoruz. Bu konuda da sizlerin desteğini bekliyor olacağım...

Yanlış anlaşılmasın!

Bu desteği, hakikati konuşan herkese vermemiz gerekiyor.

Kim hangi gazetede, hangi sosyal mecrada devlet ve millet düşmanlarının yalanlarını çürütüp ağız paylarını veriyorsa, o arkadaşlarımıza yapacağınız destek yorumları ve beğenilerle o paylaşımı daha çok kişinin görmesine vesile olabilirsiniz.

Emin olun birileri bu işi o kadar iyi yapıyor ki şu sosyal medya denen çukurda milyonlarca insanın gözü önünde azılı teröristleri bile savunuyorlar.

O halde biz de üzerimize düşeni yapmak zorundayız.

Elimizin altındaki telefonlarımızdan hakikati söyleyen yazıları sadece okumakla kalmayarak beğenip paylaşarak daha çok insana ulaşmasına vesile olmalıyız.

İnanın bana biz bu şekilde sosyal medyada daha aktif bir rol alırsak Allah'ın izniyle birilerinin mumları yatsıya kalmadan sönecek...

Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlıu bir gün diliyorum. Allah'a emanet olun...

Yorumlar 1 Yorum