SÜLEYMAN ÖZIŞIK / TÜM YAZILARI
Süleyman Özışık
Süleyman Özışıksuleymanozi@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Ebubekir Sofuoğlu nerede hata yaptı? Her şeyi bir kenara bıraktık, Ebubekir Sofuoğlu'nun ekranda "Üniversitelerin etrafındaki apartlar fuhuş yuvasına döndü" demesini tartışıyoruz.
Şifre; Begonya.... İnternette kadın cinayetlerinin sebeplerini araştırırken ekranıma "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminin can yakıcı sahnelerinden oluşan bir video düştü.
Kızılay'a yapılan haksızlık... Kızılay Başkanı Sayın Kerem Kınık, Elâzığ depreminin ilk saatlerinde bir yardım kampanyası çağrısında bulundu diye hedef haline geldi.
Rüyamda babamı gördüm Size hiç bahsetmedim. Vefatından iki ay sonrasına kadar babam hiç rüyama gelmiyordu. Hadi Abim babamı rüyasında gördüğünü söyledikçe beni bir üzüntü alıyordu "Ben niye görmüyorum" diye... Sonra bir gün ben de rüyamda gördüm babamı.
Kılıçdaroğlu bile bunun yanında milli kalır! Ekrem İmamoğlu'nun yaptıklarını görünce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bile bundan daha yerli ve milli olduğunu düşünmeye başladım. 
Bu millet çakarsa fena çakar! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepki koyduğu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yasakladığı “çakarlı araba” sorununda yeniden başa döndük.
Kılıçdaroğlu'nun asıl hedefi Selçuk Bayraktar! CHP lideri uzun zamandır bıkmadan, usanmadan, inat ve ısrarla Türkiye'nin tank palet fabrikasını Katar'a sattığını iddia ediyor.