MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
28 Şubat metroda hortladı! Bir metro dolusu beyinsizin bir araya gelerek çıkardıkları rezalet görüntüler!
Teröristlerin gölgesinde 29 Ekim kutlayan bukalemunlar Cumhuriyetimizi yıkmak için diş bileyen ne kadar it varsa yan yana gelip sonra da şehrin göbeğinde Mustafa Kemal sloganlarıyla 29 Ekim kutlamak bukalemun gibi renk değiştirmekten başka ne olabilir…
İmamoğlu söylese şaşırmayacağım cümleler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu AK Parti döneminde tüm çalışmaları tamamlanarak açılmaya hazır hale getirilen Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılışını 'İmara değil halka açıyoruz' sloganıyla yapmış.
Erdoğan'ın maaşını size verseler... PKK'lıları meclise sokarak milletin vergisinden maaş almalarına göz yumanlar, yüz binlerce liralık telefon faturasını gözünü bile kırpmadan devlete ödetenler Erdoğan'ın maaşının bekçisi olmuşlar...
Sigaradan önce yasaklanması gereken 3 şey Sigaradan önce yasaklanması gereken o kadar tehlikeli 3 madde var ki eğer bunlardan ve bunları kullananlardan uzak durmazsanız ruh ve beden sağlınız bozulabilir.
Sözcü yazarları ne kokluyor? Can Ataklı, ABD'li heyeti ayağına çağırıp ''Size beş gün müddet. İtlerinizi de alın gidin!'' diyen Erdoğan'a korkak demiş. Belki de son seksen yılımızın en cesur hareketine 'korkak' diyecek kıvama ne koklayıp geliyorlar bilmiyorum.
Hem sahada hem masada kazandık! Bu iki madde gerçekleştiği takdirde çok net olarak diyebiliriz ki Türkiye, sahada başlattığı mücadelesini masada kazanmıştır!