MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Biz bunlara az bile yapıyoruz Öyle bir noktaya geldik ki yıllardır kadın, bebek ayırt etmeksizin katleden teröristleri bile meclis çatısı altında pervasızca savunabiliyorlar. Çıkıp Mehmetçik’e işgalci diyebiliyorlar.
Ana sütü gibi tertemiz ümitler ülkesi Dünyanın neresinde bir mazlum varsa, dünyanın neresinde umudu tükenmeye yüz tutmuş insan varsa ay yıldızlı bayrağı gördüğünde ümitleri yeşeriyor.
Turnusol kağıdı... Devletimiz ile terörist sürüngenler arasında tercih zorluğu çeken ve son olarak aslan askerimize bir tek destek mesajı dahi yayınlamayan sözde sanatçıları ben niçin ifşa etmeyeyim?
Barış namlunun ucunda! Türkiye'nin güneyinde hayata geçirilmek istenen terör koridoruyla birlikte elimizin kolumuzun bağlanmaya çalıştığını anlamamak için ya ahmak ya beyinsiz ya da Kemal Kılıçdaroğlu olmak lazım.
Dili değil gönlü sürçtü Her ne kadar milli görüş gömleğini çıkarmış olsa da Erdoğan’ın en büyük referansı hem rahmetli Necmettin Erbakan, hem de Refah Partisi yıllarında yaşadığı coşkulu zaferler ve uykusuz geceler oldu.
Zoraki ittifak Kemal Kılıçdaroğlu demiş ki 'Saray Millet İttifakı'nı dağıtmak için özel çalışma yapıyor, ittifakın bozulacağını sanmıyorum.'
Muhalif gençler nerede, ne yapıyor? Muhalif kesimin aklı başında, HDP ile kol kola girmiş CHP’yi savunmak zorunda hissetmeyen, sırf Erdoğan gitsin diye sandıkta teröristlere destek vermeyen vatan sevdalısı gençleri nerede?