MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan Yeni kurulacak partiler illa konuşulacaksa eski sisteme dönmek noktasında Millet İttifakı’na eklemlenmesi muhtemel olan Davutoğlu ve Babacan yerine, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'yle herhangi bir sorunu bulunmadığını söyleyen Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi konuşulmalı.
18,99 TL'ye Amerikalı olur musunuz? Gerek devlet olarak gerekse aileler olarak eğer önlem alınmazsa çok yakında binlerce yıllık kültür ve medeniyetimizi 17,99 TL karşılığında batıya satmış olacağız…
Erdoğan'ı kuşatma operasyonu Fark ettiyseniz bir el, FETÖ’ye karşı en başta mücadele eden Erdoğan’ı ve bir türlü ele geçirilemeyen MHP’nin lideri Bahçeli’yi siyaset arenasında yalnız bırakmak için tüm yolları deniyor.
Parlamenter sisteme geri dönmek... Herkesin dilinde aynı terane dönüyor son zamanlarda. Nerede hangi muhalif varsa hiçbir ortak nokta bulamasalar dahi parlamenter sisteme dönüş paydasında buluşabiliyorlar.
Cennet otağının yolcuları... Yerde bırakılmayacak bunca kanımız varken, başka şeyler yazmak gelmedi bugün içimden...
Hodri meydan! Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz günlerde Erdoğan’ın Şehir Üniversitesi hakkında yaptığı konuşmanın hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.
İstanbul'u kaybettiren kibir abideleri Kimse kusura bakmasın fakat AK Parti’ye İstanbul ve Ankara’yı kaybettiren İmamoğlu ve Mansur Yavaş değil, işte bu gördüğünüz kibirden yontma makam sahipleridir.