MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Oyları değil egoları yüksek... Pazartesi günü yayınlanan yazımda Davutoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana gelmesinden ve Erdoğan’la veremediği pozu devlete terörist diyen Canan Kaftancıoğlu’yla vermesinden bahsetmiştim.
Davutoğlu'nun 'duruşu' belli oldu... Size bir faninin kolay kolay teslim etmeyeceği makamı teslim eden adama küsüp bir zamanlar başbakanı olduğunuz devlete terörist diyen o kadının yanına oturmak mı duruş?
Yeni kurulacak partilerin oy oranları AK Parti’nin son yıllarda karşılaştığı üç temel sorun var. Bahsi geçen üç partinin alacağı oy oranı AK Parti’nin bu üç soruna karşı alacağı önlemlere bağlı.
Başörtüsü yasaklansa... Başörtüsünü niçin taktığını bilmeyen bir nesil ortaya çıkarttık gücün ve iktidarın elimizde olduğu son 18 yılda...
Kaynağım kaynağımın kaynanası Bu kirli muhasebeden kim karlı çıkar bilmiyorum fakat bildiğim bir şey var ki tüm bu yaşananlar hem CHP tarihine hem de Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecek.
Rahmi Turan’a o yazıyı kim yazdırdı? Rahmi Turan Sözcü Gazetesi’ndeki yazısında ‘’CHP’li birisi genel başkan olabilmek için Erdoğan’la görüştü’’ diyerek kuyuya bir taş attı.
EYT rüzgarı tersine dönecek Böyle giderse EYT’liler denen grup aradıkları hakları sebebiyle değil fakat arayış tarzları nedeniyle toplumsal olarak büyük bir tepkiyle karşılaşacaklar.