MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Zulmün belgeleri: ‘’Kemaliz Türk’ün dinidir!’’ Ben Kemalist’lerin yerinde olsam ne zaman din bahsi açılsa aradan sıvışmaya çalışırdım. Lakin bunlar hiç yüzleri kızarmadan en yüksek tondan konuşuyorlar. İnsan, karnesinin en kırık dersi hakkında böyle esip gürler mi yahu?
Türkiye'ye karşı Libya İttifakı Libya tezkeresi meclisten AK Parti ve MHP’nin oylarıyla geçerken, Millet İttifakı’nın paydaşları CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP ‘Hayır’ oyu kullandılar.
Heykel dikmek varken otomobil üretmek mi? Başta Messi’nin hikayesini anlatmıştım ya hani, işte tam da öyle bir durum çıktı ortaya. Erdoğan döneminde üretilen yerli ve milli projelere Türk medyası dahi yetişemiyor. Artık o kadar sıradanlaştı ki duyunca şaşırmıyoruz bile…
Otomobil kadar yerli olmayı beceremediler… Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil TOGG'u sürerken ‘’Ah bir yolda kalsa da rezil olsalar... Ah bir aynası düşse, tekeri çıksa, motoru bozulsa, farı kopsa, camı çıksa’’ diye beddualar ettiler...
Savunma sanayinin kurucusu Nuri Paşa'yı kim öldürdü? Bugün İHA’lara, SİHA’lara, yerli otomobile, milli tanka, milli gemiye, milli denizaltına ve milli savaş uçağı yapımına karşı duranlar, dün Nuri Paşa’nın yaptıklarından rahatsızlık duyanların ta kendisidir.
Şeftali yerine otomobil üreteceğiz Rahmetli Erbakan Hoca’nın da söylediği gibi birileri bu memleket İHA, SİHA, ve otomobil değil varsa yoksa şeftali üretsin istiyor.
Sinan Aygün'ün bu iddiaları kanıtlanırsa CHP karışır CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia edince CHP diktatöryası derhal ihracına hükmetti.