MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Ne var yani yürüttüysem, Atatürk de yürütmüştü... Çıkan haberleri gördünüz hepiniz. Tekrar anlatmaya gerek yok. Belli ki asrın yazarımız Mustafa Kemal'in kitabını binlerce liraya itiklemekle kalmamış aynı zamanda Gazi Paşa'nın 'yürütme' tekniklerini de vakit kaybetmeden uygulamaya koymuş.
FETÖ'nün ruhu, geldiysen haber ver... Tık! Tık! Tık! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gayrı meşru yollarla makamından indirmeyi aklından geçirenler şunu iyi bellesinler ki eğer bir kez daha darbe yapmaya kalkışırlarsa bu millet, yargı üyelerinin yükünü hafifletmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
Hasta adam... Bize 'hasta adam' diyenlerin, bellerini bir türlü doğrultamadığını ve bir dönem 'hasta adam' diyerek aşağıladıkları dünyanın son adil hükümdarlığının varislerinden nasıl yardım talep ettiklerini görüyorsunuz değil mi?
Kitap Molası: Hâyâ ve Edep İncisi Hazret-i Osman 'Böyle bir sultanı tanıyıp bilmeyenler ebedî kördür. Varlık âleminde ona bir düşman varsa, biliniz ki o adam, adam değildir. Ve insanlıktan fersah fersah uzaktır.'
Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi rüşdünü ispatlamıştır Farkındaysanız epeydir Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'ne çatamıyorlar. Daha açık konuşayım, Erdoğan’a karşı organize edilen kukla ittifaklarına buldukları ‘sistem karşıtları’ argümanını kaybediyorlar.  Sizin anlayacağınız, bunca benzemezi bir arada tutan tutkal, gayrı sökülmeye başladı. Parlamenter Sistem'e dönüş teklifini, ağız bulup söyleyemiyorlar bile... Çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi, bu süreçte tam anlamıyla rüşdünü ispatladı. 
Koronavirüs Türkiye’ye AK Parti’den önce gelseydi ne olurdu? Ya hu sizin zihniyetiniz bu halkı devletten ümit kesecek kıvama getirerek gazetenin dağıtacağı maskeye muhtaç bıraktı, muhtaç! Bugün çıkmış, süper güç devletlerin birbirinden gasp ettiği maskeleri milyonlarca insanına bedava dağıtan bu iktidarı eleştiriyorsunuz… Hakikatten yazık size!
Kitap Molası: Ne idik Ne Olduk 'Ey Muhammed Ümmeti' Bugün uzun zamandır başlatmayı planladığım bir serinin ilk adımını atıyorum. Bundan sonra okuduğum kitaplardan dikkatimi çeken bölümleri ara ara sizlerle paylaşacağım. Bu hafta seçtiğim kitabın yazarı, 25 Kasım 1905'te doğan ve 22 Mart 1993 yılında vefat etmiş olan Samiha Ayverdi. Yazarın 'Ne İdik Ne Olduk' isimli kitabında anlattığı bir öğretmen ve bir Yahudi çocuğu arasında geçen diyalog ile devamında Müslümanlara hitaben söyledikleri gerçekten oldukça dikkat çekici...