MUHAMMET AFFAN POLAT / TÜM YAZILARI
Muhammet Affan Polat
Muhammet Affan Polatmuhammetaffan@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Az çok demeyelim İBB'ye yardım edelim Ya hu başkan... Tüm bu israfları kesmene, 20 yıldır görülmemiş oranlarda zam yapmana ve İstanbul'un kasasını doldurduğunu söylemene rağmen, milyarlarca lira geliri olan belediyeyi bir yıl içerisinde para dilenecek kıvama nasıl getirdin?
Süleyman Soylu'nun istifa ederek başardıkları ve AK Parti'de yaşananlar AK Parti seçmeni, 15 Temmuz'dan sonra ilk defa Süleyman Soylu'nun istifasıyla birlikte, PR'sız, reklamsız, çağrısız ve duyurusuz bir şekilde refleks verdi.
Teşekkürler... Şöyle pazar günü hazır sokağa çıkma yasağı da varken kısa bir gündem kaçamağı yaparak sizlere teşekkür etmek istedim.
Mekke ve Medine karantinasına hiç bu gözle bakmış mıydınız? Ömrümüz boyunca aldığımız her nefes ve attığımız her adım nasibimize mahkumdur. Bu noktadan bakınca acaba hangi günahı işledik, acaba hangi yasakları çiğnedik ve acaba hangi emirlere kulaklarımızı tıkadık ki Kabe’de bir rekat namazı kılamaz, Peygamber Efendimiz'in huzuruna çıkamaz bir hale geldik…
Sözcü'nün İmamoğlu’na aldırdığı PTT maskesi… Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı’nın PTT’nin internet satış sitesi olan ePTTAVM vesilesiyle Türkiye’nin 81 ilinde yaşayan ve yaşı 20 ila 65 arasında olan herkese ücretsiz maske gönderdiği haberini Sözcü Gazetesi aynen şu başlıkla paylaştı: ‘’ePTT AVM’den ücretsiz maske nasıl alınır? İBB’den ücretsiz maske açıklaması!’’ Yazıyı okuyan herkes görsün! ‘Algı operasyonu nedir?’ sorusunun cevabı bu haber paylaşımının ta kendisidir!
Koronavirüse karşı sınıfta kalan medyamız ve Didem Arslan'ın canlı yayın raconu Koronavirüsle yaklaşık bir aydır mücadele ediyoruz fakat bugün sokağa çıkın on kişiden dokuzu hala maske takıp takmaması gerektiğini bilmiyor. Şimdi bu durum insanların suçu mu yoksa böyle bir dönemde dahi reyting almak uğruna stüdyoyu şov sahnesine çeviren haber programcılarının suçu mu?
Eğer susacaksanız IBAN gönderin ederiniz neyse yatıralım... Bırakın kampanya IBAN'larına para göndermeyi, asıl siz bize IBAN’larınızı gönderin... Satılık kalemlerinizin ve ipotek fikirlerinizin ederi neyse biz yatıralım, yeter ki fitne sıçratan mürekkepleriniz ve yılan dilinizle milletin arasına nifak sokmayın!