İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Kumpas Süsü Komedi filmi izlemeyi sever misiniz? Ben bayılırım. Uzun bir süredir adam akıllı bir film çıksa da gitsem diye bekliyordum. En son Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı Cinayet Süsü filmine gittim. Cem Yılmaz’ın filmi yanında kum tanesi gibi kalır.
Sevimli hayalet Kespır Köşe yazarlığına soyunalı yahut farklı alanlarda ciddi konular üzerinde yazılar yazmaya başlayalı her ne kadar birkaç yıl olmuşsa da bu sayfada yeni sayılırım. Birçok Bab-ı ali gediklisi gibi geçmişimiz olmasa da dilimizin döndüğünce iyi kötü sizlere bir şeyler aktarmaya çalışıyorum.Takdir her zaman olduğu gibi siz değerli okurların.
Ortaya Karışık Rahmi Turan’ın gündeme bomba gibi düşen yazısını okumayanınız kalmamıştır. CHP’nin kilit isimlerinden birisi Külliye ’ye gitmiş, Erdoğan’la görüşmüş Efendim yardımcı olun CHP’nin başına geçeyim demiş Aklıma takılan soruları sizlerle birlikte cevaplayalım ne dersiniz? Hatta dilerseniz yorumlarınızla konuya yeni pencereler açın derim. Sizin görüşünüzü de merak etmiyor değilim.
İBB Bursunun tek bir şartı var Ekrem Başkanım İstanbul’daki 75.000 öğrenciye ayda 400 TL burs verecekti. Mazbatayı aldıktan sonra kendisine sürekli olarak aynı soruyu sorduk...Hatta bazıları günde 4-5 defa İBB çağrı merkezini arayıp Nedir son durum? Nerede burslar? Neden hala herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor? Diyerek bilgi almaya çalışıyorlardı.
EYYTTT BEE!. Erdoğan'ın "Yapmayacağım, seçimi kaybetmeme neden olsa bile bu işte yokum" demesi durumu biraz karıştırdı. Son noktayı gerçekten koydu mu yoksa nabız mı yokladı ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.
Kriz diyen kerizler Ekonomist Joseph E. Stiglitz bir yazısında “Merhaba... Ben Kapitalizm!” diye başlıyor ve yazısının sonunda diyor ki... Ben Kapitalizmim ve yılda 20 milyon çocuk açlıktan ölürken, siz aynı tişörtü haftada iki kez giymeye utanıyorsunuz.
Kaht-ı Rical  Siyasi konularda yazılar yazmaya mecburuz. Öyle ya, siyaset bizim işimiz değil dediğin gün masonlara teslim oluruz da seni parmağında oynatırlar vesselam.