İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Devlet şov yapıyor! İsveç'te zorda kalan vatandaşı Emrullah Gülüşken için özel jet kaldıran devleti, küçümseyip şov diyenlere izninizle birkaç söz söylemek istiyorum.
Fetva veriyorum kulak verin! Günlerdir içimi sızlatan bir kare var. Fotoğrafın teması hep aynı sadece içindeki insanlar değişiyor. Hani şu İBB'nin zor durumda bıraktığı vatandaşlardan bahsediyorum...
İstifade in istifa out Pazar gecesi yasağın bittiği son demlerde Bakan Süleyman Soylu'nun istifa etti haberi eminim ki hepimizi dumura uğrattı. Olayın sıcaklığıyla herkes bir şeyler söyledi. Gelin bir de benden dinleyin...
Bilim Kurulu ile Bilim Krallarının ekran savaşı Bilim Kurulu üyelerine saygım sonsuz, lakin her gün farklı kanallarda ve farklı bir üyeyi televizyonda dinleyip hangisine inanacağıma şaşırır hale geldim.
Şu an bir deneyin içerisindeyiz! Koronavirüsü hep birlikte tecrübe ediyoruz. Bu illeti atlattıktan sonra bizi çok farklı bir dünya bekliyor. Korona öncesi ve korona sonrası dünya nasıl şekil alacak hep birlikte göreceğiz.
Türkiye'de OHAL mi ilan edilecek? Korona virüs Türkiye'ye geldi. Virüs ile uğraşmaktan daha çok Devlet ve medyanın virüs ile savaşıyoruz demesini gerçek bir şekilde uygulamaya çalışıp sokakta naralar atanlarla uğraşıyoruz. Dışarı çıkmakta ve tedbirlere uymamakta ısrarlı bu kadar insana ne yapılır? Size soruyorum.
Fahrettin Koca’nın tek bir hatası var Korona virüs Türkiye'ye adım attığı günden beri tüm soğukkanlılığı ile durumu idare eden Bakan Koca'ya reklam peşinde koşuyor demek ne tür bir ahlaksızlıktır?