İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Kalemsiz kelamı kim dinleye Hepimiz bir tarihe tanıklık ettik. 60 yıl sonra büyük bir hayalin gerçekleştiğini gördük ve görmeye de devam edeceğiz inşallah. Kendi adıma konuşayım. Ben çok heyecanlandım. Neden mi? Yaptığımız arabadan filan değil.
Yerli otomobil tamam sıra yerli muhalefette Daha önce yabancı bir ülkeye gidip kendi ülkelerinde yerli olan birilerini görme imkânı buldum. Bundan daha doğal bir şey de olamaz zaten Ama yerlisi olduğum kendi ülkemde ülkesine yabancı birilerini daha çok gördüm.
CHP'dir ne yapsa yeridir CHP herhangi bir konu hakkında karşı bir argüman sunduğu anda, bugüne kadar neye karşı çıkmadılar ki buna karşı çıkmasınlar diyorum. Kanal İstanbul’a niye karşı çıkmasınlar diyorum.
Bunlarla Sarıkamış meselesini konuşmak intihardır Bir şey daha var ki “Vatan” kavramı ne hikmetse bu topraklarda yaşayan herkes için aynı şeyi çağrıştırmıyor. Kiminin kalbi hala Rusya’dan yana atıyor ki bu müptezeller ile Sarıkamış mevzusunu tartışmak yahut konuşmak zaman intiharıdır o kadar.
CHP bu işten niye rahatsız? Siteye yeni yazı yazmaya başladığım zamanlardı. ‘Bize böyle damat lazım’ başlığında Selçuk Bayraktar’ı anlatmıştım. Ona neden sahip çıkmamız gerektiği hususunda birkaç noktaya değinmiştim.
Tank Palet meselesi kafamızı karıştırdı Gün geçmiyor ki iktidar ile muhalefeti karşı karşıya getiren bir olay yaşanmasın. Şu Tank Palet Fabrikası meselesi hepimizin kafasını karıştırdı, karıştırmaya da devam edeceğe benziyor. Bu kafa karışıklığının suçlusu hem iktidar hem de muhalefettir.
Kanal isyanbul Sözlerime nasıl ve nereden başlasam bilemedim. Muhalefete yardım etmeye çalışırken rezil olan gazetecilerden mi, yoksa Gelecek Partisi’ndeki İsmail Günaçar’ın sözlerinden mi?