İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Halitadan Haritaya Halitadan Haritaya...Haritada bir nokta eserinde, yazmasaydım delirecektim demiş değerli edebiyatçımız Sait Faik Henüz o kıvama gelmesem de bu köşede siz değerli okurlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum diyebilirim.
Yahşi Cazibe Gün geçmiyor ki ülkemizde bu da neyin nesidir diyeceğimiz bir hadise ile karşılaşmayalım.Nereden başlasam bilmem ki... Şu Rotaryen’lerin İzmir Marşı ile elini kolunu sallaya sallaya okullarda fink atacak oluşu mevzusu.
Sosyal medya Fenomeni Trump ABD Başkanı Donald Trump sosyal medyayı kullanmayı gerçekten iyi biliyor.Aşikar olmayan ekibinin sağlam olduğundan şüphe yok hani. Fakat gelin görün ki eşi dâhil kimseye güvenmeyişi, dahası şüpheci tavrı.
Bunlar Cumhuriyetçi değil Faşistler Demokratik düzen yerine aşırı, çarpıtılmış bir ulusçuluğa dayanan bir baskı düzeni kurmayı amaçlayan öğretiye faşizm diyoruz bunu yapanlara ise faşist diyoruz. Metroda yaşanan olay ülkece halimizi gösterir durumda...İnsanlık o kadar çok ilerledi ki artık görünmüyor.
Ahlaklı ahlaksızlar Yakın bir zamanda arkadaşlarımla sıkça yaşadığım diyalogdan ötürü bu konuya değineyim istedim. Yazdığım bu yazı çoğu kişiyi rahatsız edecek, biliyorum, buna ben de dahil… Umurumda değil Böyle giderse yakın bir zamanda kendi kazdığımız kuyuya düşeceğiz zaten...
Amerika yanıyor Yazacak çok konu var ama okumayı seven bir o kadar çok insanımız yok maalesef...Köşe yazısı yazmaya başladığımdan beridir köşe yazısı okuyan insanları özellikle inceliyorum. En çok dikkatimi çekenler gözlerini bir sağa bir sola çevirip okuyanlar oldu.
Körebe mi Kölebe mi ? Birileri gözlerini birileri de zihinlerini bağlayıp saçma bir oyunun içerisinde kaybolmaya yeminli gibi… Kimler mi? İstanbul’da ikamet edenler olarak kafama takılan bir sorunun cevabını ararım hayli zamandır.