İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Gitmişlerin Gelecek Partisi Nihal Olçok, yakın zamana kadar ne adını duydum ne kendisini gördüm.Nevşin Mengü’nün sosyal medya platformunda hazırlayıp sunduğu iktidara karşıysan gel biraz muhabbet edelim başka bir deyişle muhalefet edelim programına katılmış…
Mülteciler de insandır Adil Gür’ün yaptığı araştırma ile Suriyeli mülteciler konusu tekrardan alevlendi. Gönderilip gönderilmemeleri ile alakalı referanduma gidelim diyenler bile oldu.
İhanet Çaçaronları Televizyonların pompalaması, gazetelerin manşetleri ve tek elden çıkan yazılar derken iç siyasetimiz tekrardan alevlenmeye başladı.
İyi halli idam Ceren Özdemir, son zamanlarda epeyce sık duydunuz bu ismi biliyorum. Bugün idam olsaydı ve keşke o ismi hiç duymasaydık.
Erken seçim olur mu? Son zamanlarda televizyon programlarının baş konusu erken seçim hakkında birkaç husustan bahsidicim...
Davutoğlu Ahmet Hoca İstanbul Şehir Üniversitesi ve yeni kuracağı partisiyle gündemden düşmeyen eski Başbakan Davutoğlu'nun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyebileceğimiz durumu sizlerle paylaşmak istedim.
Devirdiğimiz çamlar!.. Epeyce sıkıcı giden gündemden kaçıp farklı bir konuyu ele almak istedim bugün… Sirkeci’de yürürken aklıma geldi bütün bunlar, oracıkta kağıda döktüm aklımda ne varsa. Bugünlük bırakalım siyaseti kendimizden bahsedelim.