İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Bugüne kadar neredeydin Kılıçdaroğlu? Türk dizi tarihinde gördüğüm en kaliteli sahnelerden biridir bu sahneHangisi diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Hani Haluk Bilginer, Haldun Dormen ve Ali Sunal’ın karşılıklı oturup ülkemizdeki muhalefet tanımını yaptıkları o meşhur sahneden bahsediyorum.
Bu adam fitneci Ümmü Gülsüm, duymayanımız kalmadı bu ismi…Kendisi türbanlı olduğu için ülkenin en fazla reyting alan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmaya hak kazandı. Kendisi türbanlı olduğu için 125.000 TL kazandı.
Ali Koç'sa Mustafa Cengiz'de aslan Bugün bir farklılık olsun istedim. Ülkemizin peynir ekmeği kadar revaç gören siyaseti kadar olmasa da en azından köfte ekmek kadar hatırı sayılan spordan, dahası futboldan bir kapı aralamak niyetindeyim.
İran Ne Olmalı Ne De Ölmeli İran’ın alt edilmesi demek Irak ve Suriye’nin daha çabuk işgal edilmesi dahası sıranın Türkiye’ye gelmesi demektir.
Sibel Ünli'nin Ekrem Başkandan aldığı burs Sibel Ünli… Taşı toprağı altın denilen güzelim İstanbul’da üniversite eğitimi görmekte iken yaşamına son verdi. Geçtiğimiz günlerde intihar ederek canına kıyan ve rahmete varan birisi hakkında benim hem dini hem de kültürel terbiyem dua etmeyi emreder ya da gerektirir.
Büyük şeytan küçük şeytanı öldürdü İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ABD’nin hava saldırısı ile öldü ya da öldürüldü. Ne acayip bir durum ki burnumuzun dibinde lider düzeyinde bir Müslüman öldürüyor ve biz bir ikilemin içinde donuklaşıp kalıyoruz.
Davutoğlu'na bu fikri kim verdiyse çok yazık Ne enteresan bir ülkede yaşıyoruz arkadaş…Ülkemiz değil de Bâbıâli zümresinin sözüm ona yeni jenerasyonu olan gedikli yazar-çizer taifesidir aslında bir âlem olan. İskandinav ülkelerinin kavimler göçü sırasında yaşadığı bütün olayları neredeyse bir günde yaşıyoruz.