İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Selamünaleyküm Yazıya selamların en güzeliyle başlayayım istedim. Öyle ya, hani şu bütün dünyayı kasıp kavuran virüs belası yüzünden insanlar ele ele tokalaşmayalı ve de musafahadan uzak duralı neredeyse altı ay oldu.
CHP'nin yedinci oku ? Küresel bir saldırıyı görmezden gelen CHP’nin dört harfli yumuşak karnı LGBT’sinden bahsetmemek olmaz tabi.
Aytuğ Atıcı'nın sokak hevesi Bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama dış siyasetteki başarılarımız artık tüm dünyanın canını yakıyor. Belki çok havalı hem beylik bir cümle olduğunu düşünebilirsiniz ama öyle…
CHP'li vekillere terörist demek suç mu? Bugün meclis büyük bir olaya tanıklık etti. Yargıtay tarafından cezası onanan 3 vekilin vekilliği düşürüldü. Acı olan neydi biliyor musunuz? Benim meclisimde benim vekilim teröriste destek için bağıra bağıra haykırdı.
Ali Babacan içerideki teröristleri dışarı çıkarmak mı istiyor? İzmir'de yaşanan olaylar, provokatör sözde hoca Kuytul derken siyaseti bir anlığına unuttuk derken Ali Babacan çıktı yine bir an da cesaretinin nereden geldiğini anlamadığım açıklamalarda bulundu.
Cüneyt Özdemir'e cevapsız sorular Sevda Noyan Türkiye gündemine oturunca Youtube’da gazetecilik yapan Cüneyt Özdemir kanalına konuk olarak aldı. Bazı sorular bir hayli dikkatimi çekti.
Bu sefer 15 Temmuz'dan farklı olur Kulaklarına kimin fısıldadığını bildiğimiz CHP’li Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu açık açık darbe tehditler savurdu. Türkiye'nin gündemi sağlıktaki başarımızdan bir anda başka bir pencereye çevrildi.